Alexandra Smithson – vårt senaste nytillskott i Malmö

Låt oss presentera Alexandra Smithson! Alexandra ska förstärka vår laguppställning i Malmö i rollen av byggprojektledare.

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Innan vi, min man, jag och våra två tjejer, bestämde oss för att flytta söderut så har jag arbetat som projektutvecklare inom nyproduktion. Jag har främst arbetat mot den privata sektorn med flerbostadsprojekt, men också varit delaktig i flertalet kommersiella projekt.

Vad fick dig att vilja bli en del av Sustend?

I en ständigt föränderlig bransch behöver man vara lyhörd och hänga med i svängarna. Inga frågor är för dumma och strävan till ständig förbättring genomsyrar vardagens arbete. Sustend står för en modern organisation där kunden, och fastigheten, alltid står i centrum, där det är högt i tak och stark gemenskap. Det är inte varje dag man stöter på en organisation som verkligen lever upp till sina värdeord och jag upplever att Sustend tickar alla de boxarna.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Jag ser Sustend som din självklara hjälpande hand i arbetet mot hållbara fastigheter anpassade för framtiden, oavsett om det är nyproduktion eller om byggnaden har stått i mer än ett sekel. Att vi med vår kompetens, och dagens teknik, kan förlänga livstiden ytterligare en 100 år- Det kallar jag långsiktig miljömedvetenhet.

Vad gör du när du inte utövar din konst som projektledare?

Jag älskar mat! Gärna att laga den, men allra helst att äta den. En av fördelarna med att flytta till en ny stad är att det finns så många nya smultronställen att upptäcka. Några av favoriterna hittills är Atmosfär, Julie och Mutantur men en hederlig falafel på Möllan sitter heller aldrig fel. Eller varför inte utnyttja det geografiska läget och åka över bron för ännu fler gastronomiska höjdare? Har du ett favoritställe som du vill tipsa om får du gärna dela med dig! Du hittar min epostadress på denna sida.