Andreas Stridh

 

Ålder: 38
Bor: Huddinge
Utbildning: YH-utbildning byggnadsingenjör med inriktning på energieffektivisering
Trivia: Tog jägarexamen som 11-åring
Träning: Simning och kampsport

Vi får många uppdrag i huvudstadsregionen, och förstärker därför teamet på Stockholmskontoret. Vår nya medarbetare heter Andreas Stridh och är besiktningsman med bred erfarenhet. Andreas kommer att ha sin bas i Stockholm och arbeta främst med underhållsplanering.

 

Vad har du gjort innan, vad är du bra på?
Jag jobbade som överlåtelse- och entreprenadbesiktningsman på Anticimex. Där jobbade jag med byggrådgivning, konsumentbesiktningar, försäkringsbesiktningar, och överlåtelsebesiktningar.

Vad gör du på jobbet som byggkonsult?
Kort och koncist så tar jag hand om både gamla och nya kunder och ser till så att de får en oförglömligt positiv upplevelse av Sustend. Jag ser till att varje enskild kund får superbra service och hjälp av oss. Framöver kommer jag även att ansvara för att leta upp nya kunder och kundsegment som vi kan hjälpa, vilket är både utmanande och skoj. Så det är både operativt och strategiskt – en blandning som passar mig väl.

Vem är Andreas egentligen, vad gömmer sig bakom fasaden? 
Jag är en familjefar ut i fingerspetsarna. Förutom fru och egna barn så är min familj också familjehem, det som förut kallades fosterhem, åt en liten pojke på fyra år. Jag är också en entusiastisk halloweenfirare, och varje år anordnas en ordentlig fest hemma. Ett år bjöd vi på chokladpudding i hundbajspåsar som efterrätt. Ingen åt…

Hur kommer det sig att du bestämde dig för att jobba på Sustend?
Jag tror att Sustend kan hjälpa mig att få utföra det som jag tycker är roligt att jobba med. Att få gå längre, informera mera och verkligen hjälpa kunder HELA vägen, något som jag känner att jag inte kunnat gjort tidigare.

Vad gör du när du inte utövar din konst som byggkonsult, vad gör du efter jobbet?
Min fritid är att framför allt att göra saker med min familj. Jag är också ganska intresserad av historia och jag läser gärna tidskrifter och böcker om historia. Finns det möjlighet så besöker jag gärna ett museum.

Vilken är den motionsform du föredrar?
Rund är också en form, brukar jag säga.

Har du någon särskild hobby eller fritidsintresse?
Jag är nog ganska rastlös när det gäller fritidsintressen och gillar simning, kampsport, bågskytte, sportskytte (hagel och kulvapen samt pistol) som jag tyvärr utövar mest sporadiskt numera. Jag tog jägarexamen när jag bara var 11 år och sysslade mycket med jakt och tävlingsskytte när jag var ung.
Som husnörd bör man väl nämna att jag är barnsligt förtjust i kyrkor, finns det en möjlighet så går jag gärna in och tar in atmosfären och beundrar arkitekturer.
Nu gäller det att passa sig när det spelas paintball eller leks med nerf guns på kontoret alltså. En riktig skytt har gjort intåg! Välkommen Andreas!
Axel Berglund
ab@sustend.se

Marknadschef PR, digital marketing, event coordinator Sustend AB