Sustends monter på Bostadsrättsmässan 2014

Bra tryck på Bostadsrättsmässan!

Bostadsrättsmässan är Sveriges största mötesplats för bostadsrätt. Denna gång hölls Bostadsrättsmässan i Göteborg, och samlade över 140 utställare och en mängd styrelseledamöter i samma forum där alla kunde utbyta erfarenheter och knyta kontakter. För vår del blev bostadsrättsmässan en perfekt premiär för det nya Sustend-varumärket och en bra möjlighet att få berätta mer om våra uppdaterade tjänstepaket Sustend Underhållsplan och Sustend Byggledning. Givetvis passade vi också på att köra live-demo på vår webbapplikation Planima, vilket lockade många nyfikna besökare. Harald Treutiger höll låda på seminariescenen och spännande ämnen såsom avskrivningsregler, underhållsplanering och lagändringar diskuterades flitigt.

Stort intresse för underhållsplanering på Bostadsrättsmässan

Vi har länge känt oss som missionärer för underhållsplanering. Äntligen märks det att bostadsrättsföreningar börjar inse värdet av en riktigt bra underhållsplan, både i ny och befintlig byggnation. Det är givetvis väldigt roligt för oss som specialister på området, men också ett möjligt lyft för hela brf-sektorn som fortfarande dras med stora utmaningar med eftersatt underhåll och dålig beredskap för framtida underhållskostnader. Vi vet av erfarenhet vilken lättnad en plan kan innebära eftersom den ersätter undringar och oklarhet med en enkel och tydlig guide för hur huset ska skötas på lång sikt. Och att samhällets alla byggnader underhålls som de borde, både brfer, hyresfastigheter och kommersiella fastigheter av olika slag, påverkar oss alla. För visst är det mycket trevligare att vistas i en stad som är välskött och där byggnaderna inte ser ut att förfalla?

Med en sådan övertygande mässpremiär kan ni räkna med att se vårt turkosgula entourage på betydligt fler mässor framöver!

Se fler bilder från Bostadsrättsmässan på vår Facebooksida.

Anton Klintenberg
ak@sustend.se

0709 63 95 64