Daniel Rosén – Sustends nya regionchef med kärlek för friluftsliv

Sustend öppnar nu upp sitt fjärde kontor, denna gång i Helsingborg, där Daniel Rosén kliver in som regionchef för nordvästra Skåne och Halland med uppgift hjälpa ännu fler fastighetsägare och industrier att driva lyckosamma projekt!

Daniel har lång erfarenhet från byggbranschen och har drivit alltifrån mindre ROT-projekt till lokalomvandlingar och komplexa nybyggnationer som Nya Sjukhuset i Helsingborg. Han kommer senast från en roll som avdelningschef för Systra AB:s projektledningsverksamhet inom samhällsbyggnad.

Vad fick dig att vilja börja arbeta hos oss?

Mycket vill jag säga att det var för att jag efter min första kontakt med Sustend fick ett så gott intryck av företaget, och den research jag gjorde ute bland bekanta och beställare bekräftade min bild. Sustend är ett innovativt företag som med stark gemenskap och ambition att införliva innovativa tankesätt och arbetsmetoder i branschen. Ännu starkare intryck gjordes under mitt första möte med Sustends styrelse, det kändes verkligen som att jag träffat likasinnade människor som brinner för det dom gör. Entreprenörsanda är ordet som kort beskriver Sustend och som jag så starkt personifierar mig med. Jag har alltid sagt att man ska kunna se sig själv som en del av företaget genom företagets strategi och kultur och i Sustends fall är det inga tvivel om att jag mött ett gäng människor som har öppnat upp möjligheter för mig och min fortsatta utveckling.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Jag tror att det kommer bli många händelserika år med stora möjligheter att få bistå med kompetens under Sustends fortsatta expansion och utveckling nationellt, men även att jag kommer få driva både roliga och framgångsrika projekt och tillsammans med mina nya kollegor skapa framgång för våra kunder i allt vi gör.

Vad har du för intressen utöver jobbet?

Jag är tvilling med två ansikten som mina nära och kära bruka säga. Jag älskar lugnet i friluftslivet och finhantverk men är även en hängiven adrenalinsökare som idag får sitt utlopp genom kitesurfing, mc-körning och sportdykning.

Allt ovan bleknar dock i jämförelse med  mitt största intresse och mitt livs bästa investering – mina två döttrar på 5 respektive 9 år som till sin fars förtvivlan har upptäckt tjusningen i ridsporten. Kan tillägga att jag är både hästrädd och allergisk så veckans höjdpunkt är alltid lördagarna när man står i stallet med två lyckliga tjejer och borstar hästar med skenande puls och kliande ögon.

Vi är väldigt glada över att ha med oss Daniel på resan, nu väntar nya utmaningar i spännande projekt och fortsatt utveckling av våra tjänster.