Er nya Sustendare: Victoria Busck!

Ålder: 25
Bor: Bagaregården, verkligen bara ett par hundra meter från kontoret, på GBGs näst finaste innergård
Utbildning: Medie- och kommunikationsvetarprogrammet, lite psykologi, socialpsykologi och grafisk design.
Trivia: Jag var med i Vi i Femman, har medverkat i en tysk reklamfilm och kan verkligen inte skilja på höger och vänster!
Träning: Gym

Dags för förstärkning igen! Vår nya kundkoordinator Victoria Busck tar plats i serviceteamet på Göteborgskontoret, och ska hjälpa till att ge våra kunder den förstklassiga service de är vana vid.

Vad har du gjort innan du kom till oss?
Jag har, utöver att plugga kommunikation, kört attraktioner och varit arbetsledare på Liseberg. Jag har också bland annat bott en sväng i London och jobbat på café.

Vad är du bra på?
Planera! Gärna resor eller temafester. Jag är också bra på att baka och laga mat.

Vad gör du på jobbet som kundkoordinator?
Jag kommer att ingå i service-teamet och hjälpa till att säkerställa att våra kunder fortsätter vara supernöjda. Jag följer upp intresseanmälningar, gör behovsanalyser och skapar offerter. Därtill kommer jag vara med på att utveckla säljprocessen och optimera vårt informationsmaterial.

Hur kommer det sig att du bestämde dig för att jobba på Sustend?
Det som fångade mitt intresse var först den inbjudande och varma organisationskulturen som tydligt präglar Sustend. Jag motiveras starkt av att hjälpa andra och gärna bidra på en samhällelig nivå,  därför känns det helt rätt att jobba på Sustend som tar stort ansvar i och ser långsiktigt på att få hus och människor att må bra!

Vem är Victoria egentligen, vad gömmer sig bakom fasaden?
En drömmare som älskar fåglar, att resa, pratar lite Simlish (språket i The Sims) och längtar efter att kunna skaffa mig ett eget fritidshus på landet.

Vad gör du när du inte utövar din konst som byggkonsult, vad gör du efter jobbet?
Helst umgås jag med min sambo och mina vänner. Jag är brukar även gå en sväng till gymmet och är volontär för Individuell Människohjälp.

Vilken är den motionsform du föredrar?
Allra helst dans! Nu för tiden blir det mest egenträning på gym. Älskar också att cykla, men inte för snabbt.

Har du någon särskild hobby eller fritidsintresse?
Jag intresserar mig för många olika saker, ganska intensivt och under relativt korta perioder. En period lärde jag mig allt om Amy Winehouse, ett tag var det surdegsbak, jag har även lärt mig att pricka ut samtliga världens länder och flera huvudstäder på en blindkarta. Något jag alltid varit oerhört fascinerad av är slott!

Har du någon hobby? Spelar du kanske något instrument?
Jag har spelat fiol sedan 10-årsåldern och lagar väldigt gärna mat. Men min främsta hobby brukar jag säga är att fika…

Välkommen Victoria! Du kommer bli en stor tillgång i vårt gäng! Och vi är fler som har samma hobby som du, fikan är uppskattad här på kontoret.

 

Anton Klintenberg
ak@sustend.se

0709 63 95 64