Ett grönt samarbete

Sustend Byggkonsult inleder nu ett samarbete med Miljöbron för ett utvecklingsprojekt riktat mot bostadsrättsföreningar.

Miljöbron är en ideell förening som arbetar för att skapa miljöinriktade samarbeten mellan högskola och näringsliv. Detta görs genom att i samarbete med företag utforma miljö- och hållbarhetsinriktade projekt som passar att genomföra som examensarbeten. När projektens utformning är klara annonseras dessa ut till högskolor i Västsverige och studenter får möjlighet att ansöka om att genomföra dem.

Vi stötte på Miljöbron under Näringslivsdagen här i Mölnlycke och förstod direkt att detta var något som passade oss perfekt. Både genom vår inriktning på miljö- och energitjänster men även genom vår nära kontakter till högskolevärlden och specifikt Chalmers.

Är du student eller känner en student som skulle vara intresserad av ett rejält projekt inom energi och miljö? Klicka då in på denna länk! Vi erbjuder ersättning och möjligheterna till anställning vid genomfört projekt är goda.

Läs mer om Miljöbron på www.miljobron.se.

Anton Klintenberg
ak@sustend.se

0709 63 95 64