Exempel på Underhållsplan

Få ett gratis exempel på en underhållsplan!

Fyll i formuläret nedan så skickar vi ett gratis exempel på en underhållsplan från Sustend via mail. Du kommer få en komplett underhållsplan med besiktningsrapport, åtgärdsplaner och analyser. Vi anpassar vilket exempel vi väljer att skicka efter vilken typ av fastighet du är intresserad av att skaffa en underhållsplan för, så att du ska få en så realistisk förståelse som möjligt för hur en Sustend Underhållsplan kan hjälpa just dig med förvaltningsarbetet.

Mer om Sustend Underhållsplan

Mer om Sustend Underhållsplan Brf

Bostadsrätternas medlemserbjudande

Bild på framsidan av en underhållsplan

Lämna dina uppgifter så skickar vi en exempelplan!

Underhållsplan för bostadsrättsföreningar

Sustend upprättar underhållsplaner åt alla brf:er. Från den lilla bostadsrättsföreningen med 3-4 lägenheter, till den stora med ett flertal fastigheter och många hundra lägenheter. Styrelsen får en tydlig checklista över underhållsåtgärderna, och ett ovärderligt underlag för planering och budgetering. Vi föreslår lämpliga och kostnadseffektiva projektindelningar, och planen levereras digitalt så att den är enkel att arbeta med.

“Enkelt och tydligt” är våra ledord, och vår underhållsplan är ett verkligt användbart dokument som gör förvaltningsarbetet mycket enklare. Sustend underhållsplan brf hjälper bostadsrättsföreningen att spara pengar genom smart planering och samordning av renoverings- och underhållsåtgärder.

 

Mer om Sustend Underhållsplan BRF

Fastighetens status

Sustend Underhållsplan är fastighetens hälsokontroll. En tydlig beskrivning av fastighetens skick.

Känn dig trygg med att det inte finns någon okänd fara på taket, vilket gör det lättare att uppfylla ansvaret att ta hand om fastigheten.

Förebyggande arbete

 Jobba proaktivt! Mindre stress och minskad risk för tidskrävande och dyra, akuta åtgärder.

Samordna underhållet för maximal effektivisering. Lägg tiden och pengarna på rätt saker och skapa mesta möjliga värde!

Ekonomisk planering

Håll nere totalkostnaden: Vi samordnar åtgärderna i smidiga och kostnadseffektiva projekt.

Ni får även en tydlig överblick över alla kostnader. Underhållsplanen är därför ett utmärkt underlag för ekonomisk planering och beslut om ekonomi.

Digital uppdatering

Uppdatera planen smidigt med Planima – branschens bästa webbtjänst för underhållsplanering.

Sustend Underhållsplan är kompatibel med Planima: "Lätt att använda", "flexibelt" och "tydligt" är vanliga reaktioner bland våra kunder.