Som fastighetsförvaltning – fast helt annorlunda

Vi tycker att förvaltning är ett mossigt ord. Istället för att försöka pressa in oss i en färdig definition så fokuserar vi stenhårt på det som vi lärt oss är allra viktigast för våra kunder: upplevelsen. Du vill ha någon som bryr sig och som tar hand om er och huset. Resten ska bara lösa sig.

ER EGNA SUSTENDARE

Ni får en enda kontaktperson som sköter alla era ärenden och samordnar arbetet med alla inblandade så att ni får bästa och snabbast möjliga lösning. Varje kontaktperson har jämförelsevis få kunder så att varje kund får samma grymma service.

OSLAGBAR FLEXIBILITET

Välj vilka moduler ni vill ha och lägg till eller ta bort allt eftersom. Ändra eller säg upp avtalet inom en månad: ni binder er aldrig längre än så. Ni ska stanna hos oss för att ni är supernöjda, aldrig av någon annan anledning.

Moderna IT-verktyg

Vi jobbar med lättanvända system för att göra tillvaron enklare för alla inblandade. Istället för att låsa in er i krångliga system så väljer vi öppna och oftast kostnadsfria alternativ som sedan enkelt kan tas över av er om så önskas.

Bygg ihop ert egna tjänstepaket

Tycker du också att det finns roligare saker att lägga tid på än att ta hand om fastigheten? Känns det tungt att hantera frågor som du kanske inte är så insatt i? Då kommer du gilla vad vi har utvecklat: en ny tjänst där vi kan ta hand om precis allt. Ni tar besluten – vi sköter resten. Du väljer själv vad som ska ingå och det är busenkelt att bygga om, även efter vi dragit igång.

Projektledning och Underhållsplan

Underhåll & projekt

Viktigast av allt: ta hand om fastigheten! Med underhållsplanen som grund och skarpa projektledare ser vi till att hålla fastigheten i toppskick samtidigt som vi sparar tid och pengar.

Fastighetsförvaltning Förvaltning brf

Sustend Styrelseguide

Är ni en brf? Vi hjälper styrelsen att arbeta effektivare och fokusera på rätt saker. Genom praktisk guidning, deltagande på möten och smarta arbetsverktyg får ni betydligt mer gjort och kan ta bättre beslut.

Ekonomi & administration

Vi sköter alla ekonomiska och administrativa ärenden så att ni kan fokusera på roligare saker. Dessutom säkerställer vi att alla övriga funktioner dokumenteras och följs upp noggrant.

Fastighetsskötsel

Skötsel & städning

Det krävs en mängd olika småsaker för att en fastighet ska fungera och ta väl hand om sina boende. Vi löser allt från snabb teknisk service till noggrann städning av trapphusen med skinande resultat.

Ordförandeklubba

Juridik & ansvar

En fastighetsägare behöver ha koll på en lång rad ansvarsområden och behöver ibland juridisk support. Vi hjälper er få koll på allt ni behöver veta och finns som en kunnig partner på er sida i juridiska ärenden.

Förvaltning Fastighetsförvaltning

Medlemmar & hyresgäster

Vi engagerar er viktigaste tillgång: de som bor i huset! Oavsett om det är en vägg som ska rivas eller det finns frågor om den uppkommande städdagen tar vi hand om allt och ser till att alla är toppnöjda.

Startpaketet är gratis

Japp, du läste rätt. Och inga finstilta lurigheter som binder fast er. I detta ingår följande:

Egen kontaktperson som svarar på era frågor och har god kunskap om er fastighet.

Fri support via telefon och mail i frågor som rör bygg- och fastighetsfrågor.

Bevakning av aktuella lagar och regler som påverkar styrelsen och medlemmarna.

Bevakning av myndighetsbesiktningar så att dessa genomförs i tid och med godkänt resultat.

Bevakning av garantier för entreprenader och byggmaterial så att ni alltid kan agera i tid.

Medverkan på ett styrelsemöte per år inkl. genomgång av smarta tips och verktyg för att effektivisera styrelsearbetet.

Tillgång till vår onlineportal med användbara mallar, checklistor och guider.

Professionella foton på fastigheten att använda för mäklarannonser, på hemsida m.m.

Vad kostar resten?

Vill du veta mer?

Lämna ett meddelande till oss via formuläret, maila info@nullsustend.se eller ring 010-1756909!