Vilunda Allé

"Överskådlig, lättjobbad: Underhållsplanen är kanon!"

Inger Hultgren sitter i styrelsen för Brf Vilunda Allé i Stockholm. Hon var med innan de tog in Sustend Underhållsplan och skillnaden är som natt och dag, menar hon. "Sustend Underhållsplan är riktigt, riktigt bra, lättöverskådlig och lätt att arbeta med", säger Inger.

Underlag för ekonomiska beslut

"Överblicken över alla framtida kostnader som underhållsplanen ger oss som är värdefull", berättar Inger. "Utan den är det väldigt svårt att gissa sig till vad vi kommer behöva lägga pengar på framöver".

Dessutom använder styrelsen underhållsplanen som en fingervisning när de får in anbud från entreprenörer. "Vi dubbelkollar gentemot underhållsplanen för att se till att vi fått in rimliga anbud", säger Inger.

Brf Vilunda Allé i Stockholm

Styrelsen vill ta ansvar och göra det bästa för medlemmarna

Inger menar att tiden med styrelsearbetet före de hade en Sustend Underhållsplan jämfört med styrelsearbetet nu – med Sustend Underhållsplan, går att likna vid en skillnad som mellan natt och dag.

"Nu slipper vi onödiga nödlösningar. Utan en underhållsplan är det som att famla i blindo, nu kan vi istället planera för allt väsentligt", säger Inger kring vad hon uppskattar mest med Sustend Underhållsplan.

"Sustend Underhållsplan är en otroligt bra investering", intygar Inger.

Att ta fram en underhållsplan är ett projekt som är en väldigt bra investering för styrelsen; både i fastigheten och föreningen. Exempelvis genom att få överblicken och slippa arbeta med dyra nödlösningar.

"Vi kan samordna projekten enkelt med underhållsplanen, bara det gör att investeringen snabbt betalar tillbaka sig", avslutar Inger.

Underhållsplan till bostadsrättsföreningen?

Behöver ni också en underhållsplan till er brf? Hör av dig till oss! Vi träffas gärna och berättar mer, visar exempel på underhållsplan och tittar på hur vi skulle kunna hjälpa just er styrelse. Ring oss på 010-175 69 09, mejla info@sustend.se, eller fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig!