Skanska

Skanska ger nya bostadsrättsföreningar trygghet och förutsägbarhet med Sustend Underhållsplan

 

Skanska, ett av Sveriges och världens ledande bygg- och projektutvecklingsbolag, har valt att teckna ett samarbetsavtal med Sustend för upprättandet av underhållsplaner åt byggbolagets nybyggda brf-fastigheter. Underhållsplaneringen sker redan på ritningsstadiet.

Valentina Perica, gruppchef Underhållsplanering på Sustend upprättar en digital underhållsplan

Valentina Perica, gruppchef underhållsplanering, upprättar en Sustend Underhållsplan baserad på digitala ritningar.

Det är för oss väldigt kul att fler och fler framåttänkande aktörer intresserar sig för vår tjänst. Vi är stolta över att kunna ge kommande bostadsrättsföreningar rätt verktyg och förutsättningar för långsiktig ekonomisk stabilitet. Sedan tidigare driver vi utvecklingen framåt och utbildar både företag och blivande förvaltare inom underhållsplanering. Visionen är att implementera ett helhetstänkt kring förvaltandet av fastigheter – från första skiss till långsiktig förvaltning, det ska vara enkelt och tydligt. Nu får vi möjligheten att redan i ett tidigt skede hjälpa ännu fler föreningar.

Redan på ritningsstadiet kommer Sustends besiktningsmän att gå igenom samtliga fastighetsdelar och sammanställa informationen i en komplett underhållsplan med åtgärder och kostnadskalkyler för att skapa förutsägbarhet och ekonomisk trygghet för de nybildade föreningarna.

Planen är inte bara ett underlag för kommande åtgärder och projekt utan ligger också som underlag för ekonomiska beslut som avgifter och avsättning till underhållsfond. Vi lägger stor vikt vid att upprätta pedagogiskt genomtänkta planer för att skapa förståelse och föda engagemang, för att ge fastighetsägare förutsättningar att fatta välgrundade beslut om såväl små som stora underhållsåtgärder.

Vill ni också samarbeta med oss?

Är du intresserad av Sustend Underhållsplan? Hör av dig till oss! Vi träffas gärna och berättar mer, visar exempel på underhållsplan och tittar på hur vi skulle kunna hjälpa just er. Ring oss på 010-175 69 09, mejla info@sustend.se, eller använd formuläret, så kontaktar vi dig!