Linus Näsman – ny byggkonsult inriktad på Projektledning!

Byggledare Linus Näsman

Byggledare Linus Näsman

Förstärkning i byggledningsteamet! Allt fler fastighetsägare ser värdet med gedigen projektledning för sina byggprojekt. Därför förstärker vi nu med byggledare Linus Näsman ifrån Stockholm. Linus kommer som byggprojektledare att hjälpa våra kunder till bekymmersfria och kostnadseffektiva projekt. Med sin bakgrund inom både projektering och projektledning blir han ett ypperligt tillskott till Stockholmsteamet. Välkommen Linus!

Vi passade på att intervjua Linus efter att den första intensiva introveckan avslutats:

Vem är Linus Näsman egentligen?

Egentligen är jag en innebandynörd, men med åren har andra prioriteringar tagit plats. Jag har hittat min bransch i karriären och jag känner mig otroligt redo och laddad att få leva ut mina karriärsdrömmar då jag nu både har klippt av mig innebandyfrillan och skaffat nytt jobb. Som min kollega Johan, som också är projektledare inom bygg här på kontoret i Stockholm, tydligt poängterade så “klippte jag mig och skaffade mig ett nytt jobb”. Även om frillan innan må ha varit snäppet vassare, allt är relativt.

Första veckan som byggledare på Sustend – hur har den varit?

Mina förväntningar inför mitt nya jobb som byggkonsult på Sustend var höga och jag såg väldigt mycket fram emot att få sätta igång samt träffa alla kollegor i Stockholm och Göteborg. Nu när första veckan har passerat kan jag med lättnad och glädje säga att mina förväntningar är överträffade. Med fart och fläkt fick jag medverka på två underhållsplaner, x antal byggmöten, upphandlingsmöten, en resa till Göteborg samt en läxa inom bordshockeyspel och mycket mer därtill…

Vad ser du fram emot mest de kommande månaderna?

Med tanke på vad min första vecka har gett mig rent kunskapsmässigt så ser jag inga som helst hinder för en snabb och otroligt intressant utvecklingskurva för mig, något jag ser fram emot väldigt mycket. Nu blickar jag framåt och känner hunger för att fortsätta utvecklas i min roll som bygg- och projektledare för utvecklings- och renoveringsprojekt och inom kort kunna bidra med att driva mina egna byggprojekt.

 

Anton Klintenberg
ak@sustend.se

0709 63 95 64