Marcus Lindgren – nytt tillskott inom verksamhetsområdet anläggning

Vad fick dig att vilja arbeta hos oss?

Att få utvecklas och skapa är något som ligger mig varmt om hjärtat, och att få vara en del av ett växande företag där även jag kommer kunna växa kändes därför helt rätt.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Min uppgift kommer till stor del vara att hjälpa till att etablera Sustends konsultverksamhet inom anläggningsbranschen, och jag kommer arbeta inom hela regionen Projektledning Syd. Det är ett spännande uppdrag. Jag ser också fram emot att få utvecklas som ledare i min roll som gruppchef, och att få vara en del av Sustends tillväxt.

Vad har du för intressen utöver jobbet?

När jag kommer hem från en dag på jobbet så tar jag med största sannolikhet mina snickarbyxor på mig. Jag har alltid något projekt jag håller på med när jag kommer hem och är det inte med renoveringar på huset som ska göras så är det fullt upp med familj och vänner. Jag försöker också att vara så aktiv jag bara kan och håller igång med gym och cykling i skogen.

Men jag har ett stort intresse för att hjälpa människor och därför är jag även deltidsbrandman.

 

 

Marcus Lindgren kommer att ha ansvar för att bygga upp anläggningsverksamheten i Helsingborg, Halmstad och Jönköping. Varmt välkommen Marcus, vi ser fram emot att växa och utvecklas tillsammans med dig!