Möt Carl Magnus Jonsson!

Ålder: 28
Bor: Göteborg
Utbildning: Affärsingenjör och Fastighetsförvaltare
Trivia: Spelat saxofon som liten grabb, tränar gärna innan frukost och kan ibland undra om man lever efter mantrat ”flest prylar när man dör vinner”
Träning: Styrketräning och bollsporter

Under den senaste tiden har antalet kunder i Stockholm växt explosionsartat, vilket har inneburit att Stockholmskontoret har fått lägga vantarna på alla nya kollegor. Men nu är det äntligen dags för en utökning även på Göteborgskontoret. Möt vår nya livsnjutande och kattälskande besiktningsman och underhållsplanerare – Carl Magnus Jonsson!

Hur såg ditt liv ut innan du kom till Sustend? Vad har du jobbat med innan? Vad är du bra på?
Efter tre år på utbildningen Industriell Ekonomi i Västra Sveriges mest regniga stad (japp, Borås) tog jag mig an fastighetsbranschen som fastighetsförvaltare på ett mindre privat bolag. Det var väl en resa för sig, kan man säga; låt mig därför få citera Arga Snickaren: ”Du har ju ingen plan!” Nytt kapitel i livet rent privat kände jag också krävde förändringar på andra plan!

Hur kommer det sig att du bestämde dig för att bli byggkonsult på Sustend?
Helt klart för de turkosa kaffemuggarna! Jag kom i kontakt med Sustend första gången genom utbildningen på Fastighetsakademin, där Anton och gänget höll ett par föreläsningar inom fastighetsunderhåll och underhållsplanering, ett långsiktigt arbete som var helt nytt för mig sett till min dåvarande arbetsplats. Jag blev jäkligt imponerad över deras framfart i branschen och väl på plats i gänget förstod jag precis varför.

Vad gör du när du inte utövar din konst som byggkonsult, vad gör du efter jobbet?
Självklart blir det nu mycket fokus på våran dotter som är fyra månader. Allt annat är sekundärt. Mellan all matning och blöjbytande försöker jag klämma in träning så mycket som möjligt.

Vilken är den motionsform du föredrar?
Jag gillar framförallt styrketräning. Ett ordentligt styrkepass med riktigt go musik i lurarna är helt oslagbart.

Har du någon särskild hobby eller spelar du kanske något instrument?
Jag har kanske ingen spektakulär hobby eller särskilt säregna fritidsintressen men jag älskar film, lyssnar väldigt gärna på musik, är en riktig ’sucker’ för katter och drömmer om att en dag få göra en roadtrip genom USA.

Välkommen till oss, Carl Magnus! Du kommer att få fullt upp med att arbeta långsiktigt med fastigheter, men vi kan också lova dig gött häng med kollegorna och en hel del sponsrad träning. Du kommer också att få dricka precis hur mycket kaffe du vill ur våra snygga, turkosa kaffemuggar!