Jennifer, ny byggkonsult på Sustend

Jennifer “The Ninja” Rosenborg – ny byggkonsult på Sustend!

Kära läsare, vi är oerhört glada över att kunna presentera ytterligare en nyrekrytering till vårt redan härliga team, nämligen ett energiknippe med namnet Jennifer Rosenborg! Läs vidare för att lära känna denna hjältinna lite närmre.

Vem är Jennifer, egentligen, utöver att vara sjuhelsikes byggkonsult? Vad gömmer sig egentligen bakom fasaden?

Bakom fasaden, jadu, där gömmer det sig en glad och nyfiken person. I vissa lägen lite för mycket av en tävlingsmänniska, speciellt om mina yngre bröder är involverade. Följden av det blir jag aldrig kan tacka nej till en utmaning och desto tuffare utmaningen är, desto bättre. Vilket är ganska märkligt då jag egentligen är en riktig fegis. Att jag tackat ja ångrar jag sedan flera gånger om, fram till dess att jag genomfört det jag tackade ja till som kan vara allt från att genomföra ett lopp, såsom Toughest och Göteborgsvarvet, till att hoppa fallskärm. Efteråt, ja då finns det minsann ingen som är stoltare än jag!

Jennifer, ny byggkonsult på Sustend

Jennifer, ny byggkonsult på Sustend

Vad gör Jennifer till en byggkonsult? Vad gör hon faktiskt på jobbet?

Jag tillsammans med några av mina briljanta kollegor håller på att utveckla ett nytt område inom företaget, som vi är övertygade kommer att ge våra kunder tillgång till fler kunskapsområden och ge dem ännu bättre service än idag. Vi ska få till ett hejdundrande servicepaket och när det är på plats kommer jag börja arbeta aktivt med det. Jag kommer då hjälpa våra kära kunder och se till att de är på rätt väg och håller koll på allt som krävs av dem. Mer än så vågar jag inte avslöja, men jag lovar att ni kommer få all information om det inom en snar framtid.

Vad gör Jennifer när hon inte utövar sin konst som byggkonsult? Vad gör hon faktiskt efter jobbet och på helgerna?

Efter jobbet och på helgerna passar jag på att träna, umgås med vänner, träffa familjen och spela sällskapspel. Jag har även en stor kärlek till tv-serier, så det blir mycket serier. Väldigt oförutsägbart och ”vanligt” måste jag säga. Till hösten är det dags att dra igång med karaten igen efter ett uppehåll , och nu när jag har det på print så finns det ju ingen återvändo, haha. [Ödmjuk som hon är så nämner inte Jennifer att hon snart har svart bälte (!) i karate, red anm.]

Och sådan är hon, vår Jennifer, fantastisk. Vi ser fram emot en ljus framtid med denna fighter på vår sida!

Om du också vill bli en del av teamet så söker vi just nu en säljchef.

 

Anton Klintenberg
ak@sustend.se

0709 63 95 64