Ny projektledare och kollega: Helena Johansson!

Ålder: 34
Bor: Landvetter
Utbildning: Fastighetsförvaltare
Trivia: Jag kan inte motionssimma för när någon simmar om måste jag förbi den personen direkt hur snabbt hen än simmar vilket leder till sänka skepp till slut.
Träning: Body combat och Crosscage

Göteborgskontoret får förstärkning av projektledare Helena Johansson, en levnadsglad husnörd med stor kärlek till fastigheter.

Vad har du gjort innan du kom till oss?
Jag jobbade som förvaltare på en av Sveriges största beställarorganisationer. Förutom ansvar för den dagliga driften så även små som stora projekt inom mitt ansvarsområde. Och dessförinnan jobbade jag med nyproduktion bostäder samt bostadsanpassningar.

Vad är du bra på?
Jag älskar att möta olika typer av människor och är bra på det. Jag kommer från en stor familj och har i större delen av mitt liv spelat lagsport. Jag är en lagspelare fullt ut och tror där jag är bra på att inspirera och peppa andra.

Projektledare Helena Johansson

Projektledare Helena Johansson

Hur kommer det sig att du bestämde dig för att jobba på Sustend?
För att jag älskar projekt! Inget är det andra likt. En bonus är att man samtidigt lär sig något. Det är fantastiskt kul att få leda något från start till stopp. Dessutom har jag en kärlek till fina byggnader.

Vad gör du när du inte utövar din konst som byggkonsult, vad gör du efter jobbet?
Då umgås jag med familj och vänner, tränar eller omorganiserar något hemma i radhuset.

Vilken är den motionsform du föredrar?
Efter att vilat kroppen i ett par år har jag nu en nyfunnen kärlek i body combat och crosscage (crossfit light).

Har du någon särskild hobby eller fritidsintresse?
Älskar att resa och att fota, båda delar hade jag velat göra mer av. Allra helst vill jag fota lokalbefolkningen när jag är ute och reser, ex dom i hockeyfrilla som hänger utanför nån mack bland bergen i Kentucky i USA, men där blir jag lite feg.
Välkommen Helena! Än så länge har vi inga uppdrag i Kentucky, men väl på massor av orter här hemma i Sverige så resa kommer du att få göra! Vi förväntar oss dock att du tar fler foton på fastigheter än på hockeyfrillor.
Anton Klintenberg
ak@sustend.se

0709 63 95 64