Sustends system för underhållsplanering

Modernt system för underhållsplanering

Planima - modernt system för underhållsplanering

Planima – ett modernt system för underhållsplanering

För att kunna leverera underhållsplaner som våra kunder kan fortsätta att uppdatera och jobba med, och med vår beryktade kvalitet bibehållen har vi nu utvecklat ett eget system för underhållsplanering. Förr skulle det nog benämnas “dataprogram för underhållsplanering” eller kanske “program för underhållsplanering”. Men i själva verket är det en webbtjänst, som så många andra av de applikationer vi alla använder på våra datorer nuförtiden.

Våra besiktningsmän gör själva underhållsplanen i systemet och lägger in alla underhållsåtgärder med intervall och kostnader. Våra kunder kan sedan fortsätta att jobba med underhållsplanen i systemet om de så önskar. Oavsett hur våra kunder vill fortsätta jobba med sin underhållsplan framöver så levererar vi den ändå alltid som ett tydligt och utförligt pdf-dokument. Om du vill se ett exempel på en av våra underhållsplaner så kan du klicka här.

Underhållsplanering i olika former är vår specialitet. Våra underhållsplaner används av hundratals bostadsrättsföreningar i främst Stockholm, Göteborg och Malmö, men även av industriföretag såsom B&B Tools och fastighetsbolag som Higabgruppen och Booforsen.

Sustend utvecklar webbtjänsten Planima för underhållsplanering

För oss är det viktigt att kunna leverera snabbt. Därför har vi nu tillsammans med ett gäng systemutvecklare tagit fram ett komplett system för underhållsplanering. Efter besiktningen läggs besiktningsmannens bedömningar och kalkyler in i det digitala systemet Planima. Med det kommer vi kunna korta leveranstider betydligt utan att tumma på den kvalitet och flexibilitet som vi blivit kända för.

Ett enkelt system för underhållsplanering

När underhållsplanen har levererats kan våra kunder själva välja att skaffa en egen Planimalicens och på så sätt kunna ändra och arbeta med att uppdatera sin underhållsplan. Underhållsprojekt kan flyttas från år till år, kostnaderna följer med automatiskt och användaren får en bra översikt över hur planeringen och projektindelningen påverkar budgeten.  Ett enkelt system för underhållsplanering!

Ni som är intresserade av underhållsplanering, kontakta oss! Vi erbjuder även olika typer av besiktningar och våra byggledare hjälper gärna till att genomföra era underhållsprojekt.

Anton Klintenberg
ak@sustend.se

0709 63 95 64