Möt vårt nytillskott inom underhållsplanering – Nathalie Nilsson

Trycket efter Sustends underhållsplaner är högt i Malmö. Nu förstärker Nathalie Nilsson underhållsplaneringsteamet!

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag har till största delen pluggat innan jag fick chansen att bli en del av Sustend. Min utbildningsbakgrund är inom samhällsplanering samt hållbar stadsutveckling; två spännande inriktningar som jag är taggad på att få omsätta i praktiken ute i den verkliga världen!

Vad fick dig att vilja bli en del av Sustend?

Jag vet vilket fantastiskt driv, engagemang och kompetens som bolaget besitter, både internt och externt. Sustend är en ung, modig och annorlunda aktör på marknaden med skyhöga ambitioner och mål – dessa är jag fast besluten om att få vara med att uppfylla!

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Mina förväntningar med Sustend är att få vara delaktig i arbetet att vara en utmanande och annorlunda spelare, särskilt inom den digitala samtiden vi befinner oss i. Jag har även höga förväntningar på att vara delaktig i utvecklingen inom hållbarhetsfrågor och hållbara arbetsmodeller.

Vad gör du helst på fritiden?

På min fritid älskar jag att äta ute med mina vänner, träna, umgås med min familj och när det finns möjlighet till det – resa! Jag har rest genom sydöstra Asien och Nya Zeeland, studerat en termin på universitet i Australien samt spenderat ett och ett halvt år som au pair i USA. Jag är otroligt tacksam över möjligheten att få ha upplevt olika kulturer, religioner och erfarenheter och jag är övertygad om att det har gjort mig till en bättre och ödmjukare människa!

Underhållsplan Brf

Underhållsplan för Bostadsrätternas medlemmar

3 frågor styr underhållsplaneringen

10 september 2019
Debatt • Teknik & kunskap

Underhållsplanering - Hur en underhållsplan tas fram

10 viktiga klimatanpassningar alla fastighetsägare bör genomföra

26 oktober 2017
Teknik & kunskap