Sustend Projektledning

Byggprojekt kan lätt bli dyra och besvärliga. Nu är det slut på det. Sustend Projektledning kapar krånglet och underlättar för alla inblandade, från start till mål. Resultatet: bekymmersfria projekt, mer bygge för pengarna och ett slutresultat att vara stolt över.

Luta dig tillbaka

Hur roliga vi än tycker att de är så inser vi att byggprojekt kan kännas tunga. De kräver koll på en mängd olika tekniska, ekonomiska och juridiska frågor. Med oss som projektledare kan du lugnt luta dig tillbaka. Som era lojala experter tar vi hand om allt som dyker upp och guidar er tryggt genom projektet. Alla ärenden hanteras snabbt av våra projektledare och med moderna verktyg och processer ser vi till att allt flyter på utan problem.

Smidig kontakt

Vad är viktigast för ett lyckat projekt? Svaret är enkelt: kommunikation! Vi ser till att alla har den information de behöver för att samarbeta effektivare än någonsin. Våra projektledare skapar en positiv och lösningsfokuserad atmosfär i projektet och ger alla den support de behöver för att göra ett riktigt bra jobb. Hyresgäster, medlemmar och övrig personal involveras och informeras regelbundet så de kan känna sig trygga med vad som pågår.

Mer bygge/kr

Vi har ett mål. När projektet är färdigt ska resultatet vara beständigt, funktionellt och vackert. Gärna billigt också. Men aldrig genom att tumma på kvalitén! Här spelar vi en viktig roll. Vi hjälper er först och främst att hitta de allra bästa lösningarna. När vi tillsammans har beslutat vad som ska göras säkerställer vår robusta upphandlingsprocess att de som ska göra jobbet både uppfyller högt ställda kvalitetskrav och har de bästa priserna.

Inga orosmoln

Ett gediget förarbete sparar mycket pengar och bekymmer senare i projektet. Vi ser till att rätt saker görs genom noggrann planering och projektering. Med dokument och system som är superenkla att arbeta med minskar drastiskt risken för missförstånd och fel. Om något trots allt skulle gå snett är det enkelt att lösa med vår kompetens och vattentäta processer. Vi finns vid er sida i alla lägen och ser till att allt görs korrekt och kostnadseffektivt.

Som byggprojekt – fast enklare!

5 steg

Sustend Projektledning är uppdelat i 5 tydliga steg, vilket gör det hela lättare att överblicka och hänga med i vad som händer.

STEG 1 – PLANERING

Utan en gedigen plan blir det lätt krångligt. Därför börjar vi alltid med utreda alla förutsättningar och slå fast vad ni vill åstadkomma. Vi tar in åsikter, analyserar, räknar, diskuterar och landar till slut i en gemensam målbild. Efter planeringen är vi trygga med att vi gör precis rätt saker och projektet kan nu dra igång på allvar. Många av våra kunder har sedan tidigare en Sustend Underhållsplan, och då är detta steg redan avklarat med bravur.

STEG 2 – PROJEKTERING

För att kunna göra verklighet av planen behöver vi först gå in på detaljer. I projekteringen går experter igenom varenda del av projektet och analyserar vad som ska göras och hur. Allt från vilken färg som ska användas till hur en vägg ska konstrueras. Inget lämnas åt slumpen. Denna genomgång resulterar i beskrivningar och ritningar som vi använder för att styra projektet mot succé. Givetvis är allt enkelt och tydligt så att alla förstår exakt vad som ska göras och får en chans att påverka.

STEG 3 – UPPHANDLING

Dags att hitta de som ska göra jobbet! I vårt stora nätverk finns skickliga företag som inte vill något hellre än att lämna offert på just ert projekt. Med underlagen som vi tagit fram i Del 2 så ser vi till att hitta precis rätt firma. När offerterna trillat in analyserar vi dem så att allt finns med och inga frågetecken kvarstår. I slutändan står en vinnare kvar som vi granskar extra noga innan det är dags att skriva avtal. Upphandlingen avrundas med att vi upprättar ett entreprenadavtal mellan er och entreprenören.

STEG 4 – GENOMFÖRANDE

Nu börjar det hända saker, och inte bara på pappret. Med ett gediget avtal på plats är vi redo att sätta igång arbetena. Projektledaren går igenom alla detaljer i god tid innan start så att alla har koll på vad som ska göras. Hyresgäster, medlemmar och personal involveras tidigt så de känner sig trygga och nöjda. När allt är igång driver vi effektivt projektet framåt och samordnar allas insatser. Vi håller byggmöten, kontrollerar, följer upp och driver på där det behövs. Allt för ett smidigt och högkvalitativt genomförande.

STEG 5 – ÖVERLÄMNING

Vissa kallar det avslut, men vi ser det som en början. När vi har producerat ett så fint resultat ska vi se till att det håller sig riktigt länge. Därför lägger vi mycket krut på detta steg. Våra noggranna besiktningar säkerställer att ni får den höga kvalitet som avtalats. Skulle något trots allt vara fel så ser vi till att det åtgärdas snabbt. Vi samlar all dokumentation så att ni har allt på ett ställe. De gedigna garantier ni har för projektets olika delar bevakar vi åt er så att ni inte behöver bekosta fel som dyker upp längre fram.

Byggledning

BYGGLEDNING – STEG 4 + 5 PAKETERAT

Önskar man att endast få hjälp med steg 4 och 5 så har vi tagit fram ett tjänstepaket speciellt framtagen för detta, nämligen Sustend Byggledning, anpassat för både brf, företag och fastighetsbolag.

Intresserad av Sustend Projektledning?

Kontakta oss med formuläret nedan, eller ring oss direkt på 010-1756909