Sustend sponsrar Destination 2021

destination-2021I helgen gick den årliga ELUMNI-konferensen av stapeln för studerande och alumner vid Göteborgs entreprenörsutbildningar. Sustend var på plats och sponsrade med transport av besökare och talare.

Elumni är en förening som samlar alla examinerade studenter från entreprenörsutbildningarna CSE och GIBBS vid Chalmers och Göteborgs Universitet. Förutom en rad medlemsaktiviteter så anordnar föreningen en årlig konferens som är ett forum för innovation och entreprenörskap I Västsverige. Årets tema var “Destination 2021” och innehöll talare och workshops med fokus på att bana väg för de kommande tio årens teknologiska och samhälleliga utveckling.

Konferensen hölls på Handels med talare, workshops och mingel. Därefter transporterades utvalda besökare upp till en exklusiv rundtur på Encubator, Chalmers egna företagsinkubator. När kvällen stundade rörde sig deltagarna mot Universeum där middag intogs i akvariehallen och bar och dansgolv hade anordnats I entrén. Slutetappen hölls på Orgia tills långt in på morgonen.

För att klara av transporten av personer och saker bistod vi med Sustends rejäla bil, som tillsammans med en bil sponsrad av IKEA smidigt skötte logistiken. Vi är väldigt stolta över att ha fått delta I och att sponsra Elumni-konferensen då entreprenörskap ligger oss väldigt varmt om hjärtat.

Läs mer om entreprenörsutbildningarna och Encubator:
CSE – Chalmers School of Entrepreneurship
GIBBS – Gothenburg International Bioscience Business School
Encubator – Chalmers inkubator

Anton Klintenberg
ak@sustend.se

0709 63 95 64