Sammanfattning av 2017!

En vecka i husens hälsas tjänst går mot sitt slut och vi blir lite nostalgiska såhär på fredagseftermiddagen! Siffrorna från 2017 är inne och vi blickar tillbaka på året som gått. Mycket fantastiskt har hänt både oss, Sveriges hus och alla vi som lever och bor i dom.

Utöver att ha haft den stora äran att vara med att säkra vår hus fortsatta hälsa så var följande våra höjdpunkter:

En stor glädje för oss var att bli utnämnda till ett Gasell-företag av Dagens Industri, tack vare vår starka tillväxt de senaste åren. Detta ser vi som ett kvitto på att Sveriges husägare tycker vi gör ett bra och viktigt jobb. Fantastiskt roligt!

Under 2017 växte Sustend-familjen med fem ytterligare husnördar. Byggkonsulterna Andreas, Carl-Magnus och Helena anslöt sig för att uträtta underverk för husen genom att jobba med underhållsplanering och byggledning, medan Victoria ser till att husägarna får bästa möjliga service och vår nya HR-chef Joanna ser till att Sustend-familjen fortsätter växa stadigt med nya superstjärnor.

I och med att allt fler husnördar ansluter sig så blev tidigare Stockholmskontoret för litet, och vi skaffade därför ett nytt större och fräschare där 08-gänget nu stortrivs.

En oförglömlig afton från året var när vi bjöd in alla branschens kvinnor till en hejdundrandes afterwork med fokus på mingel, skapa nya kontakter och lyssna till utvalda föreläsare. Allt detta till italiensk buffé, grym musik och en riktigt go stämning. Vårt mål är att stärka alla fantastiska kvinnor i en annars mansdominerad bransch.

För första gången fick vi det smickrande förtroendet att underhållsplanera en hel kommuns fastighetsbestånd: Kungälvsbostäder!

2017 var året vi blev med drönare. Vi strävar alltid efter att använda den senaste tekniken för att underlätta och förbättra husvårdandet, och under året blev flera av oss utbildade piloter.

Efter tre år med en gammal trotjänare byggde vi en ny hemsida som vi är mycket stolta över. Besökarantalet har mer än fördubblats under året, vilket vi ser som ett tecken på att intresset för hushälsa ökar runt om i landet och så klart glädjer oss oerhört!