Spara pengar på avfallshanteringen med smart webbtjänst

VAD: recycla.se, webbtjänst för avfallshantering
VARFÖR: Spara pengar och hitta bättre leverantörer

Börjar det bli dags att se över avtalet för avfallshantering? Eller har du också en massa skräp och gamla möbler som står och skräpar i diverse utrymmen? Ofta kan det vara lurigt att snabbt få tag i rätt leverantör och kunna göra en rättvisande jämförelse.

recycla

Via webbtjänsten recycla.se kan du snabbt lägga upp en förfrågan på allt från en enstaka bortforsling till ett kompletta avtal för avfallshantering. Du anger helt enkelt vad du behöver hjälp med och sedan sköter recycla.se resten. Lämpliga kvalitetssäkrade leverantörer skickar sedan offerter till dig och du väljer själv vilken du vill gå vidare med. Helt kostnadsfritt. Offerttjänster som denna är inte helt nytt, men specialiseringen på just avfall gör att de har betydligt fler kvalificerade leverantörer och därmed är sannolikheten högre för fler, snabbare och bättre offerter.

Avfallshanteringen är ett område inom fastighetsförvaltningen som ofta glöms bort och bara “löper på”, när man som med allt annat ofta kan få både bättre kvalitet och lägre priser. Därför tycker vi att recycla.se är en smidig lösning för att snabbt kunna spara pengar och få bättre avtal. En bonus är att boende i huset själva kan använda tjänsten för att få hjälp att forsla bort gamla möbler och annat svårflyttat avfall.

 

 

Som med alla våra tips utgår ingen ersättning till Sustend för denna artikel, vi gör det helt och hållet för att sprida användbar kunskap till våra läsare.

LÄS MER:
www.recycla.se

Anton Klintenberg
ak@sustend.se

0709 63 95 64