Stefan Haglund – Ny senior projektledare på Sustend

Vi hälsar Stefan Haglund välkommen till Sustend! Stefan är etablerad i Jönköping, och kommer som erfaren projektledare med tung kompetens vara en viktig del av vår satsning inom regionen.

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag var projekt-och byggledare på Hifab. Innan dess detsamma hos Pyramiden (numera Tengbom). Jag har även arbetat i Oslo under 5 år.

Vad fick dig att börja vilja arbeta hos oss?

Daniel Rosén, som är Sustends regionchef för nordvästra Skåne och Halland, och jag har haft kontakt vid ett flertal tillfällen under några år. Nu när Daniel presenterade Sustend  och deras visioner, policy, sätt att arbeta mm blev jag nyfiken. Det kändes rätt och det var som om en pollett trillade ner. Det är ju så jag vill arbeta! Dessutom har jag åldern inne för att ge ett bra avslut.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Jag har redan fått en bild av Sustend och jag känner mig säker på att den kommer bekräftas även i längden. Högt till tak. Inga lång bänkar. Ingen personlig prestige utan alla arbetar tillsammans. Detsamma gäller ledningen. Utveckling och utbildning är viktigt. Arbeta med digitala verktyg som besiktningsappar, bluebeam, sektionsfakta mm.

Vad gör du när du inte utövar din konst som projektledare?

Efter jobbet blir det helt hel del läsning, oftast facklitteratur. Det kanske låter tråkigt men jag gillar att förkovra mig i ämnen som intresserar mig. Det blir även en del resor, motorsport och hästhoppning. Dock är det inte jag som sitter på hästryggen utan min dotter. Ta hand om min sambo är också viktigt.

 

Stefan, vi garanterar att den bild av oss som du beskriver kommer bekräftas. Vi är glada över att du valde att ansluta dig till oss husnördar och ser fram emot att få ta del av din erfarenhet och kompetens. Välkommen!