Styr dörrlåset enkelt med mobilen

VAD: Glue Home – dörrlås som kan styras via mobilen
VARFÖR: Smidig lösning för privata hem som öppnar upp helt nya användningsområden

Har du också plötsligt behövt åka hem från jobbet för att släppa in en hantverkare? Eller insett att du glömt nycklarna efter att ha kämpat dig hem i timtal genom trafiken? Med Glue Home finns det nu en smidig lösning som kan lösa många vardagsproblem och som öppnar upp många spännande möjligheter.

Glue Home lås

Glue erbjuder en monteringssats som passar ovanpå de flesta befintliga lås. Monteringen görs på dörrens insida vilket innebär att du kan fortsätta använda samma nyckel som innan och att dörrens utsida förblir helt opåverkad. Med Glue monterad på dörren kan du låsa/låsa upp dörren med din mobil och det går att ge fler användare rättigheter att låsa upp dörren, både permanent och med tidsbegränsad behörighet. Med tillbehöret Glue Wi-Fi Hub kan du styra låset på distans vart du än befinner dig i världen.

Vi tycker att Glue har tagit fram en smidig lösning som har potentialen att förenkla vardagen betydligt. En klar fördel är det faktum att det kan monteras utanpå befintliga lås och därmed sänker trösklarna betydligt för att köra igång med den nya lösningen. För oss som projektledare i byggprojekt där nyckelhanteringen till lägenheter ofta kan vara mycket tidskrävande ser vi väldigt positivt på denna typ av lösning.

Som med alla våra tips utgår ingen ersättning till Sustend för denna artikel, vi gör det helt och hållet för att sprida användbar kunskap till våra läsare.

LÄS MER:
Glue:s hemsida

Anton Klintenberg
ak@sustend.se

0709 63 95 64