SUSTEND + BREDABLICK = SANT!

Sustend går ihop med Bredablick och bildar tillsammans ett innovativt och heltäckande erbjudande för fastighetsförvaltning, projektledning, underhållsplanering och facility management (FM). Allt du gillat med Sustend förblir lika bra, med skillnaden att vi nu kan satsa ännu mer på att utveckla tjänster som gör livet som fastighetsägare enklare och effektivare.

”Ensam är stark”. Ett dammigt ordspråk som aldrig någonsin använts på Sustend. Tvärtom: en av våra grundvärderingar är ”Vi bygger Sustend tillsammans”. Genom att sätta gemenskapen först och alltid leta nya samarbetsmöjligheter så får vi en roligare tillvaro och kan åstadkomma så mycket mer än om vi bara harvar på ensamma. Därför gläds vi över att kunna släppa nyheten om att vi går ihop med Bredablickgruppen. Tillsammans blir vi starkare än någonsin!

Bredablick är en snabbväxande och nytänkande aktör inom teknisk och ekonomisk förvaltning samt facility management. Precis som Sustend har de belönats med Dagens Industri Gasell för sin snabba utveckling (till och med en gång fler än vi, d.v.s. hela fyra gånger!).

Vi har lärt känna Bredablick via olika samarbeten under åren och har alltid haft ett gott intryck av dem. Deras vilja att utmana, förbättra och förnya är precis lika stark som på Sustend, så därför känns det helt rätt att gå ihop och öka utvecklingstakten ytterligare.

Tillsammans blir vi en av de större aktörerna inom heltäckande fastighetsförvaltning och Facility Management i Sverige. Men vi nöjer oss självklart inte bara med att vara stora! Vi kommer att fortsätta utveckla våra tjänster lika snabbt som innan och alltid sträva efter att skapa en oslagbar kundupplevelse.

Rent praktiskt så kommer Sustend bli ett dotterbolag inom Bredablickgruppen och gå ihop med det bolag som tidigare hette Bredablick Fastighetspartner. Tack vare detta så lever Sustend vidare som varumärke och vi kan fortsätta tillhandahålla de tjänster inom främst Underhållsplanering, Projektledning och Besiktningar som vi blivit så uppskattade för.

All Sustend-personal jobbar kvar precis som tidigare och samtidigt får vi ombord ett helt gäng nya kollegor från Bredablick Fastighetspartner, som bidrar med sitt engagemang och värdefulla kunskaper. Resultatet: ett betydligt starkare Sustend, och ett betydligt starkare Bredablick!

Tack vare samgåendet med Bredablickgruppen kan vi nu också bistå våra kunder med både teknisk och ekonomisk förvaltning samt heltäckande Facility Management (FM) för våra allra största kunder.

Vi har haft många kunder genom åren som önskat att vi ska börja med just förvaltning. Därför känns det fantastiskt kul att nu kunna erbjuda detta med en så kompetent partner som Bredablick. Vi ser fram emot en otroligt spännande resa tillsammans med Bredablick och hoppas att ni också vill hänga med i vår kamp att förenkla och effektivisera fastighetsbranschen!

P.S. Är du byggkonsult, fastighetsförvaltare, byggledare, säljare eller helt enkelt en skön lirare som brinner för fastigheter och är sugen på att ingå i vårt team? Då ska du hålla utkik på vår LinkedIn och karriärsida! D.S.

/Anton Klintenberg, VD Sustend AB

Vad innebär detta för mig som Sustend-kund?

  • Det blir precis lika bra som förut! Om du inte aktivt vill göra någon ändring så kommer ingenting att hända. Som en bonus får du ett Sustend med högre kapacitet och ännu bredare kompetens än tidigare.
  • Om du är intresserad av att få hjälp med ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, juridiska tjänster, fastighetsskötsel och drift så har du nu möjligheten att utöka med Bredablicks uppskattade tjänster inom detta område. Bredablicks helhetspaket av förvaltningstjänster och Sustends tjänster kompletterar varandra perfekt. Kontakta oss på 010-1756909 eller info@sustend.se för att höra mer om hur det funkar.

Vad innebär detta för mig som Bredablick-kund?

  • Det blir precis lika bra som förut! Om du inte aktivt vill göra någon ändring så kommer ingenting att ske.
  • Om du har samarbetat med Bredablick Fastighetspartner så kommer du snart att märka att de byter namn till Sustend. Inget annat ändras i övrigt.
  • Om du har en underhållsplan från Bredablick Fastighetspartner så har du nu möjligheten att uppdatera den till Sustend Underhållsplan (inkl. appen Planima) till ett förmånligt pris. Kontakta oss på 010-1756909 eller info@sustend.se för att få reda på mer om erbjudandet.

5 steg ger effektivare fastighetsunderhåll

5 april 2016
Teknik & kunskap

Underhållsplan för Bostadsrätternas medlemmar

Sustend Underhållsplan för BRF nu 50 år!

10 september 2019
Nyheter

Sustends tjänster