Grävskopa på parkeringen vid Hede Fashion Outlet

Sustend projektledare vid upprustningen av Hede Fashion Outlet

Det stora shoppingcentret Kungsbacka Freeport blir Hede Fashion Outlet. I samband med detta ska centret få en ansiktslyftning och en ny profil. Sustend har fått det hedervärda uppdraget att vara byggprojektledare för upprustningen.

unnamed-2Ombyggnationen är ett stort projekt som kommer ge centret en helt ny look. Butiksfasaderna kommer få en ny design och markytorna inuti centret kommer fräschas upp och förses med nya sittgrupper, bänkar och uteplatser.

Även utanför shoppingcentret kommer det ske en hel del. De stora reklampylonerna som står runt om på fastigheten bekläs med nya och moderna material och ny logo. Parkeringen ska förstoras och förbättras för att erbjuda fler parkeringar åt kunderna samt skapa en mer trivsamt första intryck redan när man kör in med bilen. Dränering och belysning är också viktiga aspekter som gör parkeringen mer trygg, välkomnande och välfungerade.

Allt görs med anledning av namnbytet, för att skapa ett nytt, trendigt och eftertraktat shoppingcenter. Vi är mycket hedrade över att få hjälpa till att placera Hede Fashion Outlet på kartan som en oslagbar shoppingdestination i Västsverige!

Malin Alstersjö
ma@sustend.se