rund-sustend-brf

Underhållsplan
Projektledning

Ditt livs största investering. Är det inte så vi lite slarvigt brukar bunta ihop och kategorisera lägenhets- och husköp? För väldigt många av oss är det dock en sanning. När du investerar i en bostadsrätt påverkas utvecklingen av investeringen av hur din lägenhet och fastigheten sköts. Men var börjar man? Hur gör man? Svaren på dessa frågor är Sustend Underhållsplan och Sustend Byggledning.

Tjänster

Underhållsplan
Projektledning
Fastighetsförvaltning

Äger ni fastigheter men det är inte er kärnverksamhet? Bra, då har du kommit rätt! Vi har märkt att fastighetsförvaltning ofta nedprioriteras till förmån för kärnverksamheten. Helt naturligt och förmodligen rätt beslut i de flesta fall. Vi kan dock tycka att det är lite synd för det finns stora värden i smart fastighetsförvaltning. Vi hjälper er att lyfta fram dessa värden. Fastigheter är inte bara era kontor, lokaler eller butiker. Det påverkar också en rad av andra faktorer.

rund-sustend-foretag

Underhållsplan
Projektledning
Fastighetsförvaltning

Är ni ett fastighets- eller förvaltningsbolag som behöver lite extra spetskompetens i vissa projekt? Bra, då har du kommit rätt! Sustend har ett brett utbud av byggkonsulter som kan hjälpa er med allt från besiktningar, kalkyler, underhållsplanering och praktisk byggledning. Vi vet att ni är experter på att äga, utveckla och förvalta fastigheter, därför har vi anpassat våra tjänster till de ni redan har internt eller behöver komplettera med vid hög arbetsbelastning. För att tratta ner vårt erbjudande något har vi delat in det i tre områden.