Vår nya förstärkning i Malmö – Projektledare Noelia Spajic

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Sedan 2013 när jag för första gången tog steget in i fastighetsbranschen har jag fått den stora förmånen att jobba i olika roller inom olika organisationer. Senast kommer jag från en roll som förvaltare/projektledare och ser väldigt mycket fram emot nästa steg i min resa, nu projektledare tillsammans med Sustend.

Vad fick dig att vilja bli en del av Sustend?

Sustend känns som ett entreprenöriellt bolag där en härlig energi genomsyrar arbetsplatsen. Företaget uppmuntrar till utveckling, såväl som personlig som företagsmässig. Ett bolag där man ifrågasätter invanda arbetssätt och uppmuntrar till nytänkande, det tycker jag är mest spännande. Efter att ha träffat alla härliga kollegor var beslutet ganska självklart.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Jag förväntar mig högt tempo och att få möjligheten att hjälpa fastighetsägare och industrier att hitta hållbara lösningar i sina projekt. Att få möjligheten att driva utvecklingen framåt helt enkelt.

Vad gör du helst på fritiden?

På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Jag äter gärna god mat och avnjuter ett glas vin. Träning och resa är två stora intressen och drömresemålet är Antarktis för att se pingvinerna på nära håll!