Vårt projektledarteam får ännu mer muskler med Olle Törnqvist

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Efter min utbildning till civilingenjör (väg- och vattenbyggnad) startade jag mitt arbetsliv i den offentliga sektorn som byggprojektledare för sjukhusområden i Skåne. Kanske lite i fel ända, i och med att de flesta av mina kollegor hade barnbarn. Lite driven och hungrig som man är kände jag att den privata sektorn skulle passa mig bättre. Så det fick bli fokus på nyproduktion av bostäder. Därefter ändrade jag riktning till att kombinera min projektledarbakgrund med min passion för fitness och träning, och jag blev anställd som Construction Manager för en stor gymkedja. Innan jag till slut började min anställning här på Sustend hann jag jobba lite med projektledning för ett arkitektbolag, vilket passade mig och mitt intresse för tidiga skeden och skapande i projekt.

Vad fick dig att börja vilja arbeta hos oss?

Efter att ha jobbat några år som beställare började jag söka mig mer till konsultsidan. Tror den rollen passar mig väldigt bra. Jag fick ett väldigt härligt intryck av Sustend, och redan första dagarna kunde man snabbt känna sig som ”en i gänget”.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Jag hoppas lära känna företaget på djupet och slå ner rötterna ordentligt. Som tillbakainflyttad i Göteborg efter 12 år i Skåne ser jag fram mot att knyta kontakter och bredda mitt nätverk för mitt kommande arbetsliv här i ”Sveriges Framsida”! Att aldrig sluta utvecklas har varit ett mantra för mig under en väldigt lång tid, och jag tror att Sustend kan erbjuda verktygen, har högt i tak och kan leverera en mängd varierande uppdrag för att just tillmötesgå den visionen.

Vem är Olle bakom projektledarrollen?

Jag kanske ser stor och farlig ut, men jag är en riktig snäll kille som gärna hjälper till och ställer upp så mycket jag kan. Precis som min kamphund Loxley på 40 kg muskler! Jag älskar hundar, hade gärna kunnat tänka mig att bli en ”dog whisperer” någon gång i framtiden. Att träna på gym 6 dagar i veckan och att misslyckas med mina dieter ligger mig också väldigt nära om hjärtat.

Vad är du bra på?

Jag är grym på att sjunga opera i duschen, till mina väggbankande grannars stora glädje.