Vi har fått en HR-chef! Välkommen Joanna Björnklint

Ålder: 29
Bor: Trollhättan
Utbildning: Personalvetare från Karlstads Universitet.
Trivia: Jag var ett riktigt busfrö när jag var liten, satt aldrig still kallades därför för Turbo. En gång på en sommarfestival så gick jag fram till bandet som spelade och frågade om jag fick sjunga en sång, mamma och pappa visste inte att jag gjorde detta och tillslut hör de en bekant röst i högtalaren.
Träning: Gym. Jag har även precis börjat rida, en dröm jag haft länge.

Nu har vi växt såpass mycket att det är dags för en expert att komma in och styra upp personalen! Vi välkomnar därför vår nya HR-chef; Joanna Björnklint!

Vad har du gjort innan du kom till oss?
Jag har provat på mycket såsom montör, CNC-operatör, bankkvinna och senast var jag konsultchef och team manager på Academic Work. Det var även här jag fann mitt största intresse vilket är människor. Att få hjälpa andra att utvecklas genom coachning, stöttning och utmaning är något av det bästa jag vet.

Vad är du bra på?
Jag vill tro att jag är bra på att se andra och finnas där, bjuda på mig själv för att få andra att må bra.

Vad gör du på jobbet som HR-chef?
Som HR-chef på Sustend arbetar jag brett med olika personalfrågor. Allt ifrån att bygga upp en rekryteringsprocess med introduktionsprogram till att arbeta tätt ihop med vår VD Anton i olika personalprojekt.

Hur kommer det sig att du bestämde dig för att jobba på Sustend?
Jag fascinerades av Sustend som företag, att vi är en udda fågel i branschen som vågar utmana och vill tänka nytt. Men självklart den resan vi står inför kändes väldigt lockande, det har alltid varit en dröm för mig att få vara med på ett sådant äventyr. Att jag även får arbeta med fantastiska människor med en unik glöd och härlig stämning på jobbet, är ett stort plus!

Vem är Joanna egentligen, vad gömmer sig bakom fasaden?
Jag är en skämtsam och energifylld person som älskar att umgås med kollegor, vänner och familj. Jag är mån om att alla ska må bra runt om mig och ha roligt! Jag tycker självklart fortfarande om att busa och åka iväg på äventyr, för några år sedan tog jag dykcertifikat och dök på en av världens mest spektakulära dykplatser, Sipadan i Malaysia, helt magiskt!

Vad gör du när du inte utövar din konst som HR-chef, vad gör du efter jobbet?
Jag umgås med mina favoritpersoner i världen som är min man och min dotter. Jag umgås också mer än gärna med familj och vänner, det är väldigt viktigt för mig. Sedan har jag en nyfunnen hobby som är ridning, så det gör jag en gång i veckan.

Har du någon mer hobby? Spelar du kanske något instrument?
Nej inget instrument, är typ tondöv, hehe!

Välkommen Joanna! Vi ser fram emot att få din hjälp med att utvecklas på företaget. Men du slipper inte undan själv! Nästa personalfest ska vi fixa så att det blir karaoke!