Vi välkomnar Andy Femling!

Låt oss presentera Sustends senaste nytillskott, Andy Femling, en erfaren projektledare med nyskapande visioner. Andy är hemmahörande i Halmstad och har många strängar på sin lyra.

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag har jobbat som byggprojektledare på Falkenbergs kommun, projektledare på Schneider Electric och byggprojektledare på Arcaflex.

Vad fick dig att vilja bli en del av Sustend?

Det var framför allt att Sustend är litet och nystartat i denna delen av landet, vilket ger mig möjlighet att bidra och bygga upp något nytt. Jag hade diskussioner med ett antal arbetsgivare men nästan alla kändes som att de helst jobbade på som vanligt och tyckte det var bra. Jag tror verkligen att byggbranschen måste förnya sig och det är jag övertygad om att vi kan påbörja på Sustend. Vår uppgift kan inte vara att vi skall ha en enkel resa. Vi måste vara ifrågasättande och beredda på förändring.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Mina förväntningar är ett bra driv, högt till tak, förändringsbenägenhet, jobba med synergier och värdeskapande inom koncernen.

Vad gör du när du inte utövar din konst som projektledare, vad gör du efter jobbet?

Jag tränar en hel del spinning, padel, kör mountainbike, jobbar med huset och hemmaprojekt, jag har även ett b&b med 150 bäddar och ett ”hobby” it företag. Matlagning och familjen med barn och barnbarn prioriteras också.

 

Andy, du är hjärtligt välkommen till oss. Du har helt rätt i att vi kanske inte har en enkel resa i vår strävan efter att förändra och förnya en hel bransch. Men en sak vet vi – det är en resa som är både rolig, intressant och inspirerande!