Vi välkomnar Jimmy Martinsson till Sustend i Jönköping!

Vad fick dig att vilja arbeta hos oss?

Första gången jag hörde talas om Sustend var när jag såg annonsen för projektledare till Jönköping. Efter att läst annonsen kunde jag inte släppa den, jag tyckte att det verkade så intressant och när jag haft kontakt med Sustend både via telefon och digitalt kändes allt bara så rätt. Så med 18 år i byggbranschen och 2 årig yrkeshögskola kände jag mig mogen för nya utmaningar.

Att få vara med och starta upp verksamheten i Jönköping ska bli mycket intressant och jag ska göra vad jag kan för att färga Jönköping i turkosa färger!

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Att utvecklas både som person och professionellt.

Att vara med och bygga upp och bygga om fastigheter så det passar både människor och miljö på ett mera hållbart men fortfarande intressant sätt.

Att kunna bidra med min kompetens och mina erfarenheter från tidigare jobb, studier och projekt.

Vad har du för intressen utöver jobbet?

Jag bor i hus utanför Gränna med Fru, dotter på 7 år och 2 katter. Mycket av min tid och intresse går givetvis till min familj och mina vänner. Ett par skidresor brukar vi/jag försöka hinna med varje år då jag/vi tycker det är kul att åka utför, men minst lika mycket för att umgås och bara vara.

Utöver det är jag mer eller mindre uppväxt i en bilverkstad och det skyller jag mitt veteranbils intresse på. Jag har en extra förkärlek för äldre SAABar, Själv har jag En SAAB V4 95 av 1970 årsmodell, som jag hoppas få ut på vägarna till nästa sommar.