Ny projektledare: Victoria Sjöberg!

 

Ålder: 26
Bor: Vallentuna
Utbildning: Byggnadsingenjör från Nackademien
Trivia: Gillar att gå på auktioner, gärna i Hälsingland
Träning: Gruppträning

Det är med stor glädje vi presenterar och välkomnar Sustends första kvinnliga projektledare till kontoret i Stockholm, byggnadsingenjör Victoria Sjöberg! Läs vidare för att lära känna henne lite bättre, innan ni sätter er ned med henne och en kopp för att diskutera hur din fastighet kan utvecklas.

 

Vad har du gjort innan, vad är du bra på?
Innan jag blev en Sustendare jobbade jag med  arbetsledning i nyproduktion av bostäder. Största utmaningen där var att samordna alla olika yrkesgrupper och arbeta mot mål, det är jag bra på!

Vad gör du på jobbet som byggkonsult?
Jag får se vad som väntar, just nu är jag bara sjukt taggad.

Vem är Victoria egentligen, vad gömmer sig bakom fasaden? 
Jag är en väldigt glad person som har lätt för skratt, skadeglädjen är den sanna glädjen! Jag älskar att sjunga och gör det bäst i duschen, gillar liksom akustiken.

Hur kommer det sig att du bestämde dig för att jobba på Sustend?
Jag var än en gång sugen på att pröva mina vingar inom ett nytt “okänt” område och hade alltid varit nyfiken på projektledning, då fick jag nys om Sustend via Linkedin. Efter en härlig telefonintervju med Anton fick jag träffa Johan och Niklas på en personlig intervju och då föll jag som en fura. Jag fick en känsla av att struktur var en kärnpelare i företaget och det saknade jag på min dåvarande arbetsplats. Sustend utstrålade det som jag tycker är viktigt på en arbetsplats såsom utmaningar, struktur och visioner. Sen är det helt underbart att få vara med att vårda de fina hus och byggnader vi har i vårt avlånga land.

Vad gör du när du inte utövar din konst som byggkonsult, vad gör du efter jobbet?
Då leker jag med mina härliga tvillingpojkar som livet nu kretsar kring, love it!

Vilken är den motionsform du föredrar?
Gruppträning, helt klart! Jag behöver någon som skriker på mig.

Har du någon särskild hobby eller fritidsintresse?
Jag har en passion inom matlagning, jag skulle kunna stå i timmar och laga mat. Gärna svåra maträtter.
Du är hjärtligt välkommen till oss Victoria, nu växlar vi upp tempot på projektledningen i Stockholm!
Axel Berglund
ab@sustend.se

Marknadschef PR, digital marketing, event coordinator Sustend AB