Snabb leverans

Håll i hatten, hos oss går det undan! Smarta processer och moderna verktyg låter oss fokusera på besiktning istället för pappersarbete.

Lättläst utlåtande

Om det ska bli bra så måste alla förstå. Därför skippar vi krångel och kryptiskt fackspråk. Med enkla formuleringar, mycket foton och en unikt enkel layout så kan alla hänga med.

Rätt erfarenhet

Våra besiktningsmän kan sin sak, tack vare sin gedigna erfarenhet och utbildning. Och kanske viktigast av allt: de har ett närmast osunt intresse av hus!

Maximal trygghet

Vi får erkänna: juridiken kring besiktningar kan vara krånglig. Därför har vi de certifieringar, försäkringar och processer som krävs så att du slipper oroa dig.

Sustend Besiktning

När du har full koll på din fastighet så kan du ta bättre beslut och slippa dyra överraskningar. Ett bra sätt att få koll är en besiktning utförd av Sustends experter. Du kanske undrar över fukt i källaren, om byggentreprenören genomfört fasadrenoveringen rätt, eller kanske funderar din bostadsrättsförening på att bygga lägenheter på vinden? Oavsett din undran så är en Sustend-besiktning en utmärkt lösning. Låt en besiktningsman från Sustend grotta ner sig i detaljerna och luta dig tillbaka medan du ser frågetecknen rätas ut. Vi är noggranna, systematiska och skickliga på att få alla inblandade att förstå det vi kommer fram till. Enklare för alla!

Besiktningsman

Alla besiktningar din fastighet kan behöva

Våra besiktningsmän älskar utmaningar! Vi tar oss an allt från medeltida kyrkor till toppmoderna flerbostadshus och kommersiella fastigheter. Här är de vanligaste typerna av besiktningar som vi gör:

Besiktning Fastighet Fastighetsbesiktning BRF

Förstudie/utredning

Har ni ett svårlöst problem eller kanske en idé som ska förverkligas? Låt oss gå på djupet så får ni svaren ni behöver och ett gediget underlag att ta beslut på, inklusive en kostnadskalkyl.

Statusbesiktning

Hur står det till? Vi undersöker statusen på allt från hela fastigheter till minsta tegelsten. Dessutom rekommenderar vi lämpliga åtgärder.

Besiktning

Slutbesiktning

Äntligen – projektet är klart! Men har allt gjorts rätt? Vi kontrollerar utfört arbete noggrant och noterar alla fel så att ni kan få ett slutresultat att vara stolta över.

Garantibesiktning

Som tur är täcks många fel av garanti. En bra garantibesiktning hjälper er att upptäcka brister som ryms inom garantin, så att ni inte behöver bekosta dem själva.

Vill du veta mer?

Lämna ett meddelande till oss via formuläret, maila info@nullsustend.se eller ring 010-1756909!