Våra tjänster

Vi gör det effektivare, roligare och enklare att äga, bygga och utveckla fastigheter. Lämna dina uppgifter så berättar vi mer!

Byggkonsult Valentina besiktar ett tak

Byggkonsulter, fastighetsspecialister eller vad du än vill kalla oss...

Vi skulle kunna prata i många timmar om allt vi kan inom bygg- och fastighetsteknik. Det gör vi gärna också. Allra helst lägger vi timmarna på att använda kunskapen för att hjälpa er till ett effektivare, roligare och lönsammare fastighetsägande.

Läs mer om vad en byggkonsult gör

Vill du veta vad som behöver göras, eller bara få det gjort?

Du kanske vet precis vad ert nästa byggprojekt är, eller så vet du inte alls vart du ska börja. Vi hjälper dig ta reda på vad fastigheten behöver och att få saker att hända.

Vi älskar frågor om bygg och fastighet!

Våra tjänster går ut på att ta reda på svaren på alla våra kunders frågor om sina fastigheter. Vi brukar dela in dem i två kategorier:

1 – Analys och planering

2 – Genomförande

1 – Analys och planering

Vi hjälper er ta reda på hur fastigheten mår idag och vad som behöver göras framåt. Med överblicken identifierar vi möjligheter för besparingar och värdeökning – på så sätt kan ni ta bästa möjliga beslut och prioritera rätt.

Exempelvis kan vi besvara frågan "Ska vi välja stambyte eller relining?". Eller ta reda på förutsättningarna för att bygga om en lokal till en lägenhet. Eller ge råd om ifall fönstren måste bytas. Vi tar också fram planer för periodiserat underhåll som visar vad som behöver göras, när det behöver göras och hur mycket åtgärderna kommer kosta.

Exempel på tjänster:

• Underhållsplanering
• Besiktningar
• Utredningar
• Förstudier
• Inventering och datainsamling
• Energi- & miljöanalys
• Rådgivning inom förvaltning, drift och underhåll

2 – Genomförande

Hållbara resultat med hög kvalitet! Vi samordnar och projektleder investerings- och underhållsprojekt.  Allt från att ansöka om bygglov, ta fram underlag för låneansökan och handla upp entreprenörer, till byggledning, kontrollansvarig och entreprenadbesiktningar.

Vi är tekniskt kunniga och engagerade projektledare som hjälper er förverkliga investerings- och utvecklingsprojekt. Vi vet att förståelse och samverkan i ett projekt är helt avgörande för både resultat och upplevelse – därför är vi riktigt grymma på kommunikation.

Exempel på tjänster:

Projektledning
• Byggledning
• Projekteringsledning
• Partnering
• Samordning och kommunikation med de som påverkas av projekten, såsom hyresgäster och medlemmar

Therese - besiktningsman inom underhållsplanering

Har du en bygg- eller fastighetsfråga?

Kontakta oss så hjälper vi dig med beslutsunderlag för bästa väg framåt, eller ser till att nästa projekt blir genomfört på bästa och effektivast möjliga sätt. Ring 010 - 175 69 09 eller använd kontaktformuläret, så hör vi av oss.

Kontakta oss här!

Är du fastighetsansvarig, förvaltare, fastighetsägare...?

Vår bransch är brokig. Rollen som förvaltare eller fastighetsansvarig ser väldigt olika ut i olika organisationer.

Gemensamt för våra kunder är att de på något sätt har i uppgift att ta hand om och utveckla fastigheter: Vi hjälper alla typer av fastighetsägare och organisationer.

Det kan vara en bostadsutvecklare som vill underhållsplanera sina fastigheter, en förvaltare som vill ha hjälp att byggleda ett projekt, styrelsen i en bostadsrättsförening som behöver en balkongbesiktning eller en uthyrare som behöver hjälp att anpassa en lokal till en ny hyresgäst.

Läs om några av våra projekt!

 

Våra besiktningsmän anlitas av såväl beställare som entreprenörer

Såväl byggherrar som entreprenörer anlitar oss som besiktningsmän vid entreprenader. Vi agerar även ombud vid entreprenadbesiktningar.  Och bistår som sakkunniga åt jurister.
Kort och gott: Fastigheter är vårt intresse. Underhåll är vår expertis. Har du en fråga om en fastighet, hör av dig!

Kontakta!

Några av de projekt vi jobbat med!

Vi sprider kunskap

Här kan du läsa om några av våra bästa tips till dig som vill öka värdet på din fastighet, effektivisera förvaltningen och ta mer ansvar för framtida generationer, exempelvis.