sustend-jobba-hos-ossJobba hos oss

Det är lika bra att säga det direkt; ska du trivas hos oss måste du vara en husnörd. Självklart ska du ha andra intressen och ett liv utanför jobbet men här på jobbet drivs av en gemensam vision att förändra framtiden för våra fastigheter. Vi jobbar för att människor ska förstå sina hus bättre, att vi ska sluta ta dem för givet och ser det som vår uppgift att lära människor hur hus ska skötas så att de bevaras åt kommande generationer. Fastigheter är en viktig samhällsbärande byggsten som tyvärr inte får den uppmärksamhet de förtjänar. Vi står inför ett mycket stort renoveringsbehov av våra äldre hus, samtidigt som nybyggnationen ofta brister i kvalitet. Det krävs förändring och den vill vi leda. Vill du hjälpa oss att sprida vår vision är du varmt välkommen att höra av dig till Anton Klintenberg.

Vi vill ha:

 • Rejäla personer med stor yrkesstolthet och en ständig vilja att vässa sina kunskaper.
 • Ödmjuka personer som kan kommunicera obehindrat med såväl ledningsgrupper som privatpersoner.
 • Personer som tycker om varierande arbetsuppgifter och tål hög arbetsbelastning.
 • Lagspelare som gillar att delta i utvecklingsprojekt och fungera som ambassadörer för Sustend-varumärket oavsett situation.
 • Entreprenörer som tar initiativ och får saker att hända.

Vi erbjuder:

 • Ett roligt och utmanande arbete i en entreprenöriell miljö.
 • Ett produktionssystem där dina resultat syns tydligt och du kan få snabb feedback som utvecklar dig ytterligare.
 • Tydlig karriärstege från från första dagen till potentiellt delägarskap.
 • Konkurrenskraftig lön och vinstdelningssystem.
 • Skräddarsydda förmåner såsom tjänstebil, friskvård, privat sjukvård och pensionslösningar.
 • Generös arbetsutrustning och hjälpmedel som gör arbetet behagligare och effektivare.
 • Möjligheten att själv utforma och anpassa din tjänst.
 • Utbildning internt och externt.

Ansök via formuläret

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Byggkonsultens dag på Sustend:

08:00 – Anländer till kontoret, tar på mig min Sustend-bricka, kontrollerar brevfack, tar en kaffe och sätter mig vid datorn. Läser mail och arbetar med att skriva besiktningsrapport för en underhållsplan för industrifastighet.

10:00 – Produktionsavstämning med hela teamet. Kort dragning om pågående produktionsprojekt för respektive konsult och briefing av status i pågående utvecklingsprojekt. Jag tar på mig att testa en ny funktion i vårt webbsystem.

10:37 – En av mina kunder ringer och frågar om offert på byggledning av markarbeten. Resonerar med kunden för att få fram en bra projektstruktur och stämmer av läget med övriga teamet. Offertgivningen tas över av en kollega som lovar att ha en färdig offert åt mig imorgon. Återgår till att skriva besiktningsrapport.

12:00 – Lunch med kollegorna. Tar en rejäl schnitzel.

13:00 – Besöker kund  och besiktigar deras tak tillsammans med en kollega. Gör mätningar, fotograferar och intervjuar kunden om detaljer.

14:30 – Åter på kontoret, sammanställer besiktningsrapport för takbesiktningen och skickar till kunden.

16:00 – Tar över en utredning av prissättning för lagerytor av en kollega och letar information i företagsbiblioteket samt börjar sammanställa en lista över personer jag kan ringa och intervjua i frågan imorgon. Börjar skriva på en enkel och tydlig rapport som sammanställer mina resultat för kunden.

17:00 – Stänger ner datorn och går hem efter ännu en givande dag.