Besiktningar

En besiktning ska ge er svar, inte fler frågor. Våra certifierade besiktningsmän utför alla typer av status- och entreprenadbesiktningar.

Besiktningar som hjälper dig ta rätt beslut!

En besiktning ska ge svar – inte fler frågetecken! Sustends oberoende besiktningsmän tar fram pedagogiska och tydliga protokoll för att göra det enkelt för dig att ta nästa steg. Oavsett om du sitter i en styrelse för en bostadsrättsförening.

På Sustend erbjuder vi omfattande och oberoende besiktningstjänster för att säkerställa kvaliteten och säkerheten i era projekt och fastigheter. Med lång erfarenhet och hög kompetens inom byggnadsbranschen har vi sedan 2009 varit en trygg partner genom hela byggprocessen. Oavsett om du behöver en grundlig entreprenadbesiktning, en detaljerad statusbesiktning eller en teknisk due diligence inför ett förvärv av en fastighet, har vi tjänsterna som matchar dina behov.

Varför Sustend?

  • Erfarenhet och kompetens: Tillsammans har våra besiktningsmän över 30 års erfarenhet i branschen. Med löpande fortbildningar för att hålla oss uppdaterade om de senaste regelverken och certifieringar kan du lita på att du får kompetenta besiktningsmän vid din sida.
  • Kundfokus: Våra tjänster anpassas alltid efter våra kunders specifika behov och förutsättningar. Vi tror på kommunikation, glädje och transparens i vårt arbete.
  • Oberoende och objektiva: Som oberoende besiktningsmän säkerställer vi att våra bedömningar är objektiva och opartiska, vilket ger dig en grund för vidare beslut.
  • Miljö och hållbarhetsfokus: Vi värnar om miljön och arbetar aktivt för att integrera hållbara lösningar i våra besiktningstjänster. Genom att exempelvis identifiera energieffektiviseringsmöjligheter och hållbara materialval bidrar vi till mer miljövänliga byggnader.