Vad kännetecknar en Sustendare?

Först kändes det som en omöjlig fråga att besvara – hos oss samsas ju allt från fundersamma klocknördar till pratglada atlantseglare. Men så började vi gräva. Förvånansvärt snabbt hittade vi tre gemensamma nämnare som är själva essensen av Sustend:

GEMENSKAPEN FRÄMST

Vi är en grupp människor som tar väl hand om varandra. Genom att alltid sätta gruppens bästa främst skapar vi en oslagbar sammanhållning där alla kan leverera på topp.

VI ÄR HUSNÖRDAR

Vi drivs av ett genuint intresse för det vi gör på Sustend, oavsett om det är träkonstruktioner eller husfoto. Det är superviktigt för oss alla att våra dagar fylls med sådant vi faktiskt tycker är kul.

Vi vågar utmana

Vi strävar alltid efter nya, bättre sätt att göra saker på. Vi accepterar inte ”så har det alltid gjorts” eller ”det är så det funkar i branschen”. Vi tror alltid på att det finns ett bättre sätt att göra något på.

Husen behöver mer kärlek!

“Jag har fascinerats av hus så länge jag kan minnas. Dessa kolosser tar hand om oss i ur och skur och bär upp hela samhället. Jag tror många glömmer hur mycket de påverkar oss. Vi gör fint, bygger om och reparerar. I gengäld värmer de oss, skyddar och gör oss glada. De ger oss upplevelser och minnen för livet. Välmående hus ger oss så mycket men ändå så ser jag hur det utnyttjas, fuskas och dumsnålas. Det kanske fungerar idag, men när konsekvenserna av kortsiktigheten dyker upp på allvar ligger vi illa till. Vi behöver ge våra hus mer kärlek om de ska fortsätta ta hand om oss. Bygga och förvalta på ett sätt som håller både idag och lång tid framöver.

Sustend föddes ur just denna nördiga kärlek till hus. Den svetsar oss samman och sporrar oss till att bli absolut bäst på det vi gör. Vi finns till för att hjälpa hus och människor att må bra. Det är vårt bidrag till att skapa en bättre framtid.”

– Anton Klintenberg, grundare och VD Sustend AB

Gå med i ett vinnargäng!

Är du också osunt intresserad av hus och vill ansluta dig till vår kamp? För att lyckas med vårt uppdrag kommer vi behöva bli många fler de kommande åren. På Sustend har du det riktigt gött samtidigt som du utvecklas fort och gör ett viktigt bidrag för samhället varje dag.

Dessutom ansluter du dig till ett framgångsrikt gäng, vilket uppmärksammats genom att vi blivit utsedda till Gasell-företag 2017 av DI.

Sustend Byggkonsult

Sustendarna

Anton Klintenberg
VD

Maria Sörlin

Maria Sörlin
Försäljningschef

Victoria Busck
Kommunikationsansvarig

Johan Eklund
Områdeschef Projektledning

Andreas Engberg
Områdeschef Underhållsplanering

Joanna

Joanna Björnklint
HR-chef

Niklas Skogqvist
Områdeschef besiktning

Marina

Marina Crnoja
Projektledare Underhållsplanering

Roger Harrysson
Projektledare

Sven Byggkonsult

Sven Löwenmark
Projektledare Underhållsplanering

Byggkonsult Semat

Semat Askari
Projektledare Underhållsplanering

Carl Magnus Underhållsplanerare

Carl Magnus Jonsson
Projektledare Underhållsplanering

Malin Alstersjö
Administratör

Emil Gustafsson
Produktionschef

Valentina Perica
Gruppchef Underhållsplanering

Byggkonsult Robin Häggström

Robin Häggström
Projektledare Underhållsplanering

Byggkonsult Tobias

Tobias Jakobsson
Projektledare

Linus Näsman
Gruppchef projektledning

Byggkonsult David Ingefeldt

David Ingfeldt
Projektledare Underhållsplanering

Hör av dig till oss!

Kontakta oss via formuläret, maila info@nullsustend.se eller ring 010-1756909!