Vad kännetecknar en Sustendare egentligen? Först kändes det som en omöjlig fråga att besvara – hos oss samsas ju allt från fundersamma klocknördar till pratglada atlantseglare. Men så började vi gräva. Förvånansvärt snabbt hittade vi fyra gemensamma nämnare som är själva essensen av Sustend:

VI SÄTTER GEMENSKAPEN FRÄMST

Vi är en grupp människor som tar väl hand om varandra. Genom att alltid sätta gruppens bästa främst skapar vi en oslagbar sammanhållning där alla kan leverera på topp.

VI GER OSS INTE FÖRRÄN ALLA FÖRSTÅR

Vi har inte lyckats förrän alla förstår! Vad vi än gör så är det viktigaste att alla inblandade förstår vad som sker, hur det ska ske och varför. Det gäller både internt och externt.

VI ÄR
HUSNÖRDAR

Vi drivs av ett genuint intresse för det vi gör på Sustend, oavsett om det är träkonstruktioner eller husfoto. Det är superviktigt för oss alla att våra dagar fylls med sådant vi faktiskt tycker är kul.

Vi vågar
utmana

Vi strävar alltid efter nya, bättre sätt att göra saker på. Vi accepterar inte ”så har det alltid gjorts” eller ”det är så det funkar i branschen”. Vi tror alltid på att det finns ett bättre sätt att göra något på.

Husen behöver mer kärlek!

“Jag har fascinerats av hus så länge jag kan minnas. Dessa kolosser tar hand om oss i ur och skur och bär upp hela samhället. Jag tror många glömmer hur mycket de påverkar oss. Vi gör fint, bygger om och reparerar. I gengäld värmer de oss, skyddar och gör oss glada. De ger oss upplevelser och minnen för livet. Välmående hus ger oss så mycket men ändå så ser jag hur det utnyttjas, fuskas och dumsnålas. Det kanske fungerar idag, men när konsekvenserna av kortsiktigheten dyker upp på allvar ligger vi illa till. Vi behöver ge våra hus mer kärlek om de ska fortsätta ta hand om oss. Bygga och förvalta på ett sätt som håller både idag och lång tid framöver.

Sustend föddes ur just denna nördiga kärlek till hus. Den svetsar oss samman och sporrar oss till att bli absolut bäst på det vi gör. Vi finns till för att hjälpa hus och människor att må bra. Det är vårt bidrag till att skapa en bättre framtid.”

– Anton Klintenberg, grundare och VD Sustend AB

Vill du bli en i gänget?

Är du också osunt intresserad av hus och vill ansluta dig till vår kamp? För att lyckas med vårt uppdrag kommer vi behöva bli många fler de kommande åren. På Sustend har du det riktigt gött samtidigt som du utvecklas fort och gör ett viktigt bidrag för samhället varje dag.

Sustend Byggkonsult

Husnördarna

Anton Klintenberg

Valentina Perica

Maria Sörlin

Maria Sörlin

Jennifer Rosenborg

Helena Johansson

Victoria Busck

Joanna

Joanna Björnklint

Andreas Stridh

Roger Harrysson

Magnus Klintenberg

Niklas Skogqvist

Carl Magnus Underhållsplanerare

Carl Magnus Jonsson

Johan Eklund

Malin Alstersjö

Emil Gustafsson

Andreas Engberg

Petter Frisk

Linus Näsman

Axel Berglund

Mattias Wolin - Byggkonsult

Mattias Wolin

Sven Byggkonsult

Sven Löwenmark

Hör av dig till oss!

Kontakta oss vida formuläret, maila info@nullsustend.se eller ring 010-1756909!