Samfällighet

Sustend Underhållsplan för samfällighet är en teknisk underhållsplan som ger en hållbar strategi för underhåll och förvaltning av gemensamma anläggningar över 50 år.

Sustend Underhållsplan Samfällighet – En ovärderlig guide för er samfällighet!

Hur mycket kommer underhållet av gemensamma vägar och belysning att kosta? När behöver vi uppgradera våra gemensamma installationer som värme och ventilation? Sustend Underhållsplan Samfällighet är specifikt framtagen för att ge styrelsen i samfälligheter tydliga svar och effektiva verktyg för att hantera det långsiktiga underhållsbehovet.

Vår underhållsplan är en tydlig guide som inte bara erbjuder en detaljerad åtgärdsplan med förväntade kostnader, utan också en omfattande besiktningsrapport med bilder och beskrivningar. Styrelsen får en praktisk checklista för underhåll på alla de delar som ingår i samfällighetsföreningen samt ett robust underlag för effektiv planering och budgetering.

Underhållsplanen innehåller:

  • Besiktningsrapport med beskrivande text och bilder
  • Åtgärdsplan med förväntade kostnader
  • Kostnader per åtgärd och per år
  • Mängder, dvs antal av varje objekt
  • Färdiga förslag på projektindelningar

Sustend Underhållsplan är enkel att läsa och förstå, även för den som inte är expert. Vår främsta målsättning är att hjälpa alla fastighetsägare, oavsett kunskapsnivå, att ta hand om sin fastighet på bästa sätt. Vi vill förenkla, förbättra och effektivisera fastighetsförvaltningen.

“Enkelt och tydligt” är våra ledord, och vår underhållsplan är ett verkligt användbart dokument som gör förvaltningsarbetet mycket enklare. Sustend underhållsplan hjälper samfällighetsföreningen att spara pengar genom smart planering och samordning av renoverings- och underhållsåtgärder.

Vill du få en kostnadsfri offert att visa upp för resten av styrelsen? Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret så kontaktar vi dig! 

Exempel på underhållsplan

Vill du se själv hur smidigt det kan vara? Få ett exempel på en underhållsplan!