Luta dig tillbaka

Hur roliga vi än tycker att de är så inser vi att byggprojekt kan kännas tunga. Det krävs koll på en rad olika tekniska, ekonomiska & juridiska frågor. Våra projektledare har koll, så du kan pusta ut.

Smidig kontakt

Vad är viktigast för ett lyckat projekt? Svaret är enkelt: kommunikation! Vi ser till att alla har den information de behöver för att samarbeta effektivare än någonsin. Från entreprenörer till hyresgäster.

Mer bygge per krona

Vi har ett mål. När projektet är färdigt ska resultatet vara beständigt, funktionellt och vackert. Gärna till bäst pris också. Men aldrig genom att tumma på kvalitén! Här spelar vi en viktig roll.

Inga orosmoln

Ett gediget förarbete sparar pengar och bekymmer senare i projektet. Vi ser till att rätt saker görs med noggrann planering och projektering, så att risken för missförstånd och fel minimeras.

Sustend Projektledning

Alla byggnader kräver kärlek förr eller senare. Vanligtvis resulterar detta kärleksbehov i ett byggprojekt – en ofta ganska komplicerad process som kräver att många olika människor och kunskapsområden ska samordnas och jobba i samma riktning. Ovanpå detta tillkommer lagar, regler och normer som måste följas för att katastrofen inte ska bli ett faktum. Som tur är finns det ett enklare sätt: Sustend Projektledning!

Vår unika projektledningstjänst kapar krånglet för dig och hjälper alla inblandade att arbeta effektivt mot gemensamma mål. Resultatet blir smidigare projekt och slutresultat som alla kan vara stolta över. Oftast med en lägre prislapp och utan onödigt gnissel längs vägen.

Projektledning Bygg Byggprojektledning

Projektledning för alla projekt

Inget byggprojekt är för stort eller för litet för våra projektledare. Oavsett om du helrenoverar ett bostadsområde eller bara byta ut en fläkt så finns vi där för att hjälpa dig genom hela projektet. Här är några av våra vanligaste projekttyper:

Fasadrenoveringar

Något av det värsta vi vet är att se en tidigare skönhet till byggnad med en förfallande fasad. Därför är något av det bästa vi vet att få projektleda fasadrenoveringar!

Badrum med tätskikt

Går det att fixa rören med relining, eller behövs ett helt stambyte? Finns det andra smarta alternativ? Våra projektledare avgör vad som passar er bäst och genomför hela projektet från start till mål.

Balkonger

Balkongen är favoritplatsen i många hem. Oavsett om du vill ge balkongen ett ansiktslyft eller funderar på att bygga balkonger där det inte finns några idag så finns Sustend Projektledning där för er.

Och mycket mer

Vi projektleder en mängd andra typer av byggen. Så oavsett vad du funderar på att göra så har du mycket att vinna på att höra med oss först.

Från idé till succé på fem steg

Sustend Projektledning är uppdelat i 5 tydliga steg, vilket gör att alla enkelt kan överblicka processen och hänga med i vad som händer.

Planering

STEG 1 – PLANERING

Utan en gedigen plan blir det lätt krångligt. Därför börjar vi alltid med utreda alla förutsättningar och slå fast vad ni vill åstadkomma. Vi tar in åsikter, analyserar, räknar, diskuterar och landar till slut i en gemensam målbild.

STEG 2 – PROJEKTERING

För att kunna göra verklighet av planen behöver vi först gå in på detaljer. I projekteringen går experter igenom varenda del av projektet och analyserar vad som ska göras och hur. Inget lämnas åt slumpen.

STEG 3 – UPPHANDLING

Dags att hitta de som ska göra jobbet! I vårt stora nätverk finns skickliga företag som inte vill något hellre än att lämna offert på just ert projekt. Med underlagen som vi tagit fram i steg 2 så ser vi till att hitta precis rätt firma.

STEG 4 – GENOMFÖRANDE

Nu börjar det hända saker, och inte bara på pappret. Med ett gediget avtal på plats är vi redo att sätta igång arbetena. Projektledaren går igenom alla detaljer i god tid innan start och håller sedan byggmöten, kontrollerar, följer upp och driver på där det behövs.

STEG 5 – ÖVERLÄMNING

När vi har producerat ett så fint resultat ska vi se till att det håller sig riktigt länge. Våra noggranna besiktningar säkerställer att ni får den höga kvalitet som avtalats. De gedigna garantier ni har för projektets olika delar bevakar vi åt er så att ni inte behöver bekosta fel som dyker upp längre fram.

Vem behöver Sustend Projektledning?

Så fort du har en byggnad som behöver genomgå någon slags förändring! Vi hjälper allt från industriföretag till bostadsrättsföreningar.

BRF

Brf

Byggprojekt blir lätt komplexa och i styrelsen finns sällan den tid som behöver för att driva projektet framgångsrikt. Låt oss ta hand om hela processen och luta er lugnt tillbaka!

Underhållsplan Fastighet

Fastighetsbolag

Som professionell förvaltare har du ofta en tydlig bild av vad som ska göras. Men kanske behöver andra alternativ övervägas, eller så behöver du hjälp att driva utvalda steg i processen. Oavsett vad så hjälper vi dig ro projektet i hamn med det resultat du kräver, i den tid du planerat och inom budget.

Underhållsplan Kyrka

Och många fler!

Alla hus behöver kärlek! Vi har haft många olika typer av kunder genom åren, allt från polisstationer till kyrkor. Så oavsett vad du har för byggprojekt på gång, hör av dig! Undantaget är privata villor.

Vill du veta mer?

Lämna ett meddelande till Maria och hennes kollegor via formuläret, maila info@nullsustend.se eller ring 010-1756909! Alternativt kan du läsa mer på byggprojektledning.nu
Sustend Underhållsplan