Sustend Projektledning

Alla byggnader kräver underhåll förr eller senare. Oftast resulterar detta underhållsbehov i ett byggprojekt som kräver att många olika människor och kunskapsområden ska samordnas och jobba i samma riktning. Ovanpå detta tillkommer lagar, regler och normer som måste följas. Som tur är finns det ett enkelt sätt: Sustend Projektledning!

Våra kompetenta projektledare för bygg- och renovering hjälper alla inblandade att arbeta effektivt mot gemensamma mål. Resultatet blir smidigare byggprojekt och ett slutresultat att vara stolt över.

Projektledning Bygg Byggprojektledning

Vad är ett projekt?

Det finns många olika typer av projekt. Här är några av våra vanligaste projekttyper:

Tak

Takrenoveringar

Fasadrenoveringar

Ombyggnation

Ombyggnation lokal

Från idé till succé på fem steg

Sustend Projektledning är uppdelat i 5 tydliga steg, vilket gör att alla enkelt kan överblicka processen och hänga med i vad som händer.

Planering

STEG 1 – PLANERING

Utan en projektplan blir det lätt krångligt. Därför börjar vi alltid med att utreda alla förutsättningar och slå fast vad ni vill åstadkomma. Vi tar in åsikter, analyserar, räknar, diskuterar och landar till slut i en gemensam målbild.

STEG 2 – PROJEKTERING

För att kunna göra verklighet av projektplanen behöver vi först gå in på detaljer. I projekteringen går våra kunniga projektledare igenom varenda del av projektet och analyserar vad som ska göras och hur. Allt från vilken färg som ska användas till hur en vägg ska konstrueras. Denna genomgång resulterar i beskrivningar som vi använder för att styra projektet mot succé. Givetvis är allt enkelt och tydligt så att ni som kund förstår vad som ska göras.

STEG 3 – UPPHANDLING

Dags att hitta de som ska utföra arbetet! I vårt stora nätverk finns skickliga företag som angett goda referenser. När offerterna trillat in analyserar vi dem så att allt finns med och inga frågetecken kvarstår. Upphandlingen avrundas med att vi upprättar ett entreprenadavtal mellan er och den entreprenör ni väljer att anlita för uppdraget.

STEG 4 – GENOMFÖRANDE

Nu börjar det hända saker och inte bara på pappret. Med ett gediget avtal på plats är vi redo att sätta igång arbetet. Projektledaren går igenom alla detaljer i god tid innan start så att ni som kund samt entreprenören har koll på vad som ska göras. När allt är igång driver vi effektivt projektet framåt och samordnar allas insatser. Vi håller byggmöten, kontrollerar, följer upp och driver på där det behövs. Allt för ett smidigt och högkvalitativt genomförande.

STEG 5 – ÖVERLÄMNING

Vissa kallar det avslut men vi ser det som en början. När vi har producerat ett så fint resultat ska vi se till att det håller sig riktigt länge. Därför lägger vi mycket krut på detta steg. Våra noggranna besiktningar säkerställer att ni får den höga kvalitet som avtalats.

Vill du veta mer?

Lämna ett meddelande till oss via formuläret, mejla info@nullsustend.se eller ring 010-1756909!