Fredrik Ribendahl – Ny projektledare i Malmö

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag har över 20 års erfarenhet som projektledare och fastighetsutvecklare. Senast arbetade jag på Sundprojekt, där jag bland annat utvecklade mobilitetslösningar för Segepark i samarbete med Our Green Car, hanterade byggnation och garantier för projektet Kalcium, och genomförde en spännande ombyggnation av Malmö skofabrik till bostäder. På Heimstaden ledde jag projekt från tidiga skeden till produktion, inklusive flera JW-projekt med Magnolia och utvecklingen av tre projekt i Inre Hamnen, Norrköping. Innan dess arbetade jag på Skanska Nya Hem, där jag hanterade stora projekt som Västra och Östra Citadellskajen samt BRF Tenoren. Jag har också erfarenhet som projektledare och BAS-P på Atkins Sverige AB, där jag ledde tekniska utredningar och vägprojekt.

Vad fick dig att vilja bli en del av Sustend?

Jag älskar att arbeta med projekt och uppskattar Sustends breda spektrum av samarbeten med olika aktörer, vilket innebär en stor variation av spännande och roliga projekt. Den positiva atmosfären och de fantastiska kollegorna på Sustend är också viktiga faktorer som gjorde beslutet enkelt för mig. Dessutom lockar Sustends fokus på hållbara och innovativa lösningar mig, då jag brinner för att skapa långsiktiga värden i mina projekt.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Mina förväntningar är att fortsätta utvecklas både personligt och professionellt och att aktivt bidra till Sustends framgång och innovation. Jag hoppas kunna dra nytta av mina tidigare erfarenheter samtidigt som jag lär mig av mina nya kollegor och de projekt vi kommer att arbeta med.

Vad gör du helst på fritiden?

Jag spenderar mycket tid med mina barn och har alltid olika pågående projekt i huset. Vi har även en äventyrsbuss som vi använder för att utforska nya platser och skapa minnesvärda upplevelser tillsammans som familj. Jag är lite av en thalassophile, vilket innebär att jag finner ro och balans vid havet. På min fritid älskar jag att simma, bada och surfa. Havet är min fristad där jag kan koppla av och återhämta mig, oavsett om det är genom att ta mig an vågorna eller bara njuta av en stilla simtur.

Hoppas att vi hörs!
Tobias Magnusson
Regionchef Projektledning Syd