Booforsen Fastighets AB

Underhållsplanering för ett annorlunda fastighetsbestånd

Booforsen Fastighets AB har annorlunda utrymmen i sitt bestånd på ca 185 000 kvadratmeter fastighetsyta. Vad sägs om gamla gjuterier med stampat jordgolv, bergrum och avancerade lokaler för högteknologisk verksamhet?

”Vi försöker nischa oss mot dom som vill ha speciella lokaler som vi kan anpassa efter behov. Kunderna kommer med kravspecifikationer till oss och vi bygger om lokalerna därefter”, säger Lars Dahlström, fastighetschef Booforsen Fastighets AB.

Lars Dahlström uppskattar Sustend Underhållsplans tydlighet.

På bilden: Lars Dahlström, fastighetschef Booforsen Fastighets AB.

Enkelt och effektivt med en tydlig plan

Sustend har underhållsplanerat hela fastighetsbeståndet för att göra förvaltnings- och utvecklingsarbetet enklare för Booforsen. Mark och byggnader har besiktigats för att ta fram underlag för nästkommande renoverings- och underhållsprojekt för fastighetsbolaget.

”Med en bra underhållsplan kommer vi veta vad som skall göras, när det skall göras och hur mycket pengar vi behöver äska. Livet blir enklare när man tydligt har framför sig vad som behöver göras. Därför passar Sustends idé om underhållsplanering oss väldigt bra”, säger Lars Dahlström.

Om samarbetet med Sustend tycker Lars:

"Vi ville hitta några vi hade bra feeling för, både i hjärta och hjärna, och det känner vi att vi har med Sustend."

Vill ni också effektivisera förvaltningen?

Vi kan alla typer av fastigheter och anpassar upplägget för underhållsplan för just er verksamhet. Vill ni undersöka investeringsmöjligheter? Eller veta vilka åtgärdsprojekt som är mest akuta?

Ring oss på 010-175 69 09, mejla info@sustend.se, eller fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig!