Renew Service AB

Renew: Fastighetsförvaltarna som löser kundernas alla ärenden, samarbetar med Sustend

 

Sedan 2016 samarbetar Renew Service med Sustend för att erbjuda en helhetslösning för kunderna. Renew Service är familjeföretaget som erbjuder allt inom fastighetsservice och Sustend är specialister på underhållsplanering och besiktning. Båda företagen är DI Gasellföretag (Renew är dessutom ett VA Superföretag) och båda fokuserar på att göra det enkelt för kunderna att ha en välmående fastighet.

 

 

Daniel Ilic, vd Renew Service AB, berättar om samarbetet:

"När våra kunder behöver en underhållsplan eller besiktning kontaktar jag Sustend, helt enkelt".

En del av totalerbjudandet

Renew Service är totalentreprenörer inom fastighetsförvaltning för brf:er. Med det allra mesta i egen regi: Elektriker, markskötsel, jour, städ- och renhållning och så vidare. Det gör att kunderna har en och samma kontaktperson som löser de allra flesta av deras ärenden.

En del tjänster outsourcas, som i samarbetet med Sustend gällande underhållsplan och besiktningar.

"För oss är det smidigt eftersom vi fortsätter kunna erbjuda helhetslösningen för kunden", berättar Daniel Ilic. "Vi får tjänsterna serverade på ett enkelt sätt. Sustend har kunskapen, är snabba i kontakten och smidiga att ha att göra med".

Kvalitet är viktigt

Renew vill bygga långsiktiga relationer med sina kunder. Därför är det viktigt att alla delar av tjänsteerbjudandet uppnår högsta kvalitet.

"En av våra största styrkor är att ha så mycket inhouse; vi har kontroll över kvalitet och det är enkelt att vara flexibla för att lösa våra kunders problem", menar Daniel.

"Jag känner mig trygg med att ta in Sustends tjänster för våra kunder. Exempelvis är underhållsplanen väldigt bra; lätt att hantera och förstå", menar Daniel. "Tillsammans med Planima, det digitala verktyget, sluts cirkeln. Sustend Underhållsplan blir ytterligare ett sätt för oss att bygga en bra långsiktig relation till kunden".