JM väljer Sustend Underhållsplan till flera av sina nybyggnadsprojekt

Ett långsiktigt samarbete

 

Nordens ledande projektutvecklare för bostäder och bostadsområden, JM, väljer Sustends underhållsplaner. Det ger deras nybildade bostadsrättsföreningar en tydlig vägledning för framtida åtgärder och goda förutsättningar för långsiktig ekonomisk stabilitet.

En tydlig och väl utarbetad underhållsplan är inte bara avgörande för att kunna hålla en fastighet i kontinuerligt gott skick. Den ger också bostadsrättsföreningar goda förutsättningar för en långsiktig stabilitet i ekonomin.

Tidningen Industrinyheter.se om Sustends och JM:s samarbete

Valentina Perica, gruppchef Underhållsplanering på Sustend upprättar en digital underhållsplan

Valentina Perica, gruppchef underhållsplanering, upprättar en Sustend Underhållsplan baserad på digitala ritningar.

JM har sedan 2016 anlitat Sustend för att ta fram underhållsplaner till flera av sina nybyggnadsprojekt.

– Vi har tidigare arbetat med en egen form av underhållsplan, men de har aldrig varit lika detaljerade som de från Sustend. Redan på ritningsstadiet går Sustend igenom allt från installationer och fasadmaterial till plattläggningen på innergården. När vi lämnar över ett projekt till de boende vill vi ge dem de bästa förutsättningarna för att kunna sköta fastigheten. Med Sustend vet vi att de får en trygg och tydlig plan för alla åtgärder som krävs 30 år fram i tiden, säger Martin Hjelt, projektledare på JM.

– Samarbetet med JM fungerar väldigt bra. De delar våra värderingar om att värna om kunden och tänka långsiktigt. JM ger oss full tillgång till handlingarna i de projekt som vi anlitas till. Det gör att vi kan utnyttja hela vår kompetens och ta fram underhållsplaner som inte rymmer några överraskningar för de boende, säger Valentina Perica.

 

Vill ni också samarbeta med oss?

Är du intresserad av Sustend Underhållsplan? Hör av dig till oss! Vi träffas gärna och berättar mer, visar exempel på underhållsplan och tittar på hur vi skulle kunna hjälpa just er. Ring oss på 010-175 69 09, mejla info@sustend.se, eller använd formuläret, så kontaktar vi dig!