Detaljerad koll på alla delar

För underhållsplanen görs en fullständig okulär besiktning av fastigheten där ingenting lämnas åt slumpen. Ni får koll på det ni behöver veta för att er fastighet ska må bra, i decennier framöver.

En kur mot
huvudbry

Sustend Underhållsplan identifierar eventuella orosmoln gällande er fastighet så att du slipper tråkigheter och kan sova gott om natten.

Tid och pengar över till annat

Att ta hand om fastigheter kan vara både onödigt dyrt och tidskrävande om det inte görs rätt. Sustend Underhållsplan är utformad för att spara både tid och pengar.

Roligare att
äga hus

Fastighetsunderhåll involverar ofta många människor. Sustend Underhållsplan är unikt enkel att förstå och samarbeta kring så att ni snabbt kan ta bästa möjliga beslut.

Vad är Sustend Underhållsplan?

En underhållsplan kan vara allt från ett krångligt Excel-ark till ett modernt och lättanvänt verktyg som hjälper er att ta hand om huset på bästa möjliga sätt. Du gissade rätt, Sustend Underhållsplan är det senare!

Med hjälp av en Sustend Underhållsplan får du stenkoll på fastigheten. Den berättar i både ord och bild hur huset mår idag, vad som behöver göras i framtiden och när, samt vad det kommer kosta och hur mycket som måste sparas till detta. För dig innebär det att det gör det enklare, tryggare och mindre tidskrävande att vara fastighetsägare.

Underhållsplanering

Smarta, moderna verktyg

Underhållsplanen levereras inte bara i form av ett pedagogiskt dokument, utan även i den flexibla och lättanvända appen Planima. Där kan ni själva enkelt kan arbeta vidare med er plan år efter år.

Planima bygger på smarta och användarvänliga funktioner som sparar dig tid och ger dig en oslagbar överblick över planen. Spara all historik om utförda åtgärder och samla alla dokument om fastigheten på samma ställe för enkel överlämning.

Underhållsplanering med Planima

Vad kostar det?

Inget hus är det andra likt. Vi beräknar priset utifrån en mängd olika faktorer och varje fastighets unika förutsättningar. Beroende på vem som ska arbeta med planen erbjuder vi olika upplägg:

Underhållsplan Mini

MINI lämpar sig främst för proffs som har goda tekniska kunskaper, såsom förvaltare eller liknande.
MINI är framtagen för dig som vill ha en konkret och kortfattad underhållsplan, eftersom MINI saknar de förklarande avsnitten och foton som finns i BAS.

Underhållsplan Bas

Vår absolut mest uppskattade underhållsplan! Tack vare våra unikt enkla beskrivande texter och mängder av foton skapar vi ingående förståelse för alla delar av fastigheten och vad som behöver göras. Det kvittar vilken kunskapsnivå du har: med BAS blir du expert på din fastighet.

Smarta tillägg

Välj tilläggstjänster utifrån era behov. En energi- och miljöanalys identifierar besparingsmöjligheter och flaggar för eventuella hälso- och miljöfaror. Vi erbjuder även avtal för årlig besiktning och uppdatering av planen så att ni alltid har full koll.

Kontakta oss för offert!Vem har nytta av Sustend Underhållsplan?

Kort och gott: alla som på något sätt äger eller jobbar med fastigheter! Allt från det stora fastighetsbolaget till den lilla bostadsrättsföreningen och allt däremellan.

För att fastigheten och medlemmarna ska må bra krävs det att styrelsen har koll på en mängd frågor inom både teknik och ekonomi. Sustend Underhållsplan hjälper styrelsen att få full koll på alla delar av fastigheten och gör styrelsearbetet enklare än någonsin.

Kungsälvsbostäder

Fastighetsbolag

Sustend Underhållsplan är förvaltarens bästa vän. Få oslagbar kontroll över såväl enskilda fastigheter som hela beståndet i en samlad bild. Spara tid i alla steg från inventering till upphandling och genomförande och hitta smarta samordningseffekter som sänker kostnaderna.

Underhållsplan Kyrka

Och många fler

Vi kan inte komma på någon typ av byggnad som vi inte underhållsplanerat. Allt ifrån medeltida kyrkor till kommunala återvinningsanläggningar. Vi har djup kunskap om underhållet av alla typer av fastigheter och Sustend Underhållsplan kan anpassas för att passa perfekt för alla.

Vill du veta mer?

Lämna ett meddelande till Maria och hennes kollegor via formuläret, maila info@nullsustend.se eller ring 010-1756909! Du kan också läsa mer om underhållsplanering på underhållsplan.nu!Sustend Underhållsplan