André Svensson – Ny projektledare i Malmö

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Innan jag blev en del av ert team, arbetade jag inom bostadsutveckling runtom i Sverige. Jag hade förmånen att driva spännande projekt från fastighetsutveckling till överlämning vilket gett mig ovärderliga erfarenheter från hela projektcykeln🏗️

Vad fick dig att vilja bli en del av Sustend?

Det som drog mig till Sustend var organisationens uppskattning av professionell kompetens tillsammans med en passion för innovation och ett kundorienterat arbetssätt. Sustends goda rykte och engagemang för en hållbarhetsfrågor var också avgörande faktorer för mig.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

ag ser fram emot att vara en aktiv del av Sustends kommande resa. Med min bakgrund tror jag starkt på att jag kan bidra till att driva framgångsrika projekt som gynnar både beställaren och samhället. Jag blev också lockad av de projekt som Sustend driver just nu, dels outletcentrumet Malmö Designer Village men även inom samhällsfastigheter och industri.

Vad gör du helst på fritiden?

Mina fritidsintressen kretsar mycket kring mat och dryckeskultur. Jag och min fästmö utforskar gärna Malmös gastronomiska utbud, och när vi är hemma brygger jag öl, bakar surdegsbröd, och läser om vindruvor. För att hålla balansen i livet blir det även en och annan tur till gymmet!

Hoppas att vi hörs!
Tobias Magnusson
Regionchef Projektledning Syd