Daniel Augustsson ansluter till våra go’a projektledare i Göteborg

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Senast kommer jag ifrån NCC. Som en sann göteborgare behöver man ju också ha Volvo som arbetsgivare minst en gång i livet så innan jag hamnade i bygg- och fastighetsbranschen har det har byggts många bilar också. Kanske du kör en XC60 eller XC90 som jag varit med och byggt? Men… det är inom stads- och samhällsbyggnad, tillsammans med bygg- och fastigheter som min passion finns. Därför har jag också valt att engagera mig politiskt för att bättre förstå samhällets beslutsvägar samt kunna vara med och påverka stadens utveckling.

Vad fick dig att börja vilja arbeta hos oss och vilka förväntningar har du på Sustend?

En vilja att fortsätta utvecklas och ta mer ansvar var framför allt drivande i mitt sökande. Jag letade efter företag/arbetsgivare som delade min vision om både professionell och personlig utveckling. Det upplever jag att Sustend har. Att få vara med i Sustends starka tillväxt är ju superspännande!

Trivia

My hips don’t lie… i alla fall inte när jag var tonåring då jag tävlade i dans. Idag är det mer ”pappa-dans” på dansgolvet.

Vad är du bra på?

Tänka visionärt, inget är omöjligt!

Vad gör du när du inte utövar din konst som projektledare, vad gör du efter jobbet?

Under ett valår så har man som politiskt engagerad bara en hobby; det är att lappa brevlådor samt prata och engagera människor i valet och politiken. Annars är det resor med sambon, till varma eller kalla destinationer, och hänga med familj som jag prioriterar på fritiden.