Låt oss presentera Mikael Svanberg!

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag har sedan liten sprungit runt ibland plåtbitar och verktyg, då min farfar drev ett plåtslageri. Efter studenten kändes det som ett naturligt val att gå i samma fotspår som min pappa och farfar, att bli plåtslagare. Ett fritt yrke med stor yrkesstolthet! Jag blev förälskad i yrket och i den fantastiska utsikten! De senaste åren har jag drivit min fars plåtslageri, men har nu känt att jag vill prova på något nytt efter 17 år med stans bästa utsikt.

Vad fick dig att börja vilja arbeta hos oss?

Jag har räknat på otaliga jobb där Sustend har upprättat förfrågningsunderlag. Sedan första gången jag läste ett underlag från Sustend har jag blivit imponerad över inställningen till fastigheter, att det är så mycket mer än bara en byggnad. Den synen delar jag!

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

I min roll som projektledare vill jag utveckla både mig själv och Sustend! Jag har redan en jättebra känsla då Sustend har en väldigt sympatisk företagskultur där alla får komma till tals och att det är prestigelöst, det gillar jag!

Vem är du utanför jobbet och hur tillbringar du din fritid?

En plåtnörd som älskar att umgås med min fru och våra barn. Efter jobbet på vardagarna sitter jag i bilen och kör barnen mellan deras aktiviteter, efter det så är det fotboll eller någon bra serie på tv:n. Helgerna spenderas med familjen och helgkvällarna i köket lagandes mat med en trevlig IPA i glaset. Jag är bra på att laga mat, och på fotboll! Fotboll är mitt livs stora passion både som spelare, tränare och åskådare. Bajen är bäst i stan! Jag är också på tok för tävlingsinriktad. Jag brukar säga att ”Det värsta som kan hända är att man hamnar med någon som tycker det viktigaste är att ha kul”. Men det har blivit bättre med åren.