Sustendare utsedd till en av Sveriges unga fastighetstalanger!

2019 korsades Sustends vägar med en ung och talangfull projektledares, och vi klickade! Vi fick en ny medarbetare som delade våra värderingar till fullo, såg på framtiden på samma sätt och hade samma visioner som oss. Sedan dess har vi utvecklats tillsammans. Hans namn är Saidom Shahgiriev. Vi gav honom fria händer och möjligheten att utveckla både vår verksamhet och sig själv, och det har han gjort med den äran! Nu kan vi skryta med att ha en representant i den grupp av 35 personer under 35 år som Fastighetsnytt har utsett till morgondagens fastighetsstjärnor 2022.

Hela artikeln finns att läsa här (bakom betalvägg): Här är morgondagens talanger i fastighetsbranschen – hela listan 2022

Citat ur artikeln:

När han 2019 började som projektledare på fastighetskonsultbolaget Sustend steg han snabbt i graderna och blev först regionchef och därefter verksamhetschef. I den rollen är han drivande i förvärv och implementering av nya verksamheter.

Här är jag om 10 år: “Om 10 år är jag kvar på Sustend, vi är då över 200 medarbetare och har växt till att vara ett av Sveriges främsta konsultbolag inom samhällsbyggnad men det som gör mig mest stolt då är att samma kunder som vi jobbade med för 10 år sedan fortsatt återkommer med förfrågningar om hjälp i sina projekt.”

Fast…morgondagens talang…nja, det epitetet skriver vi inte under på helt och hållet, Saidom behöver inte vänta tills imorgon, han är redan där!

Sist men inte minst – även om vi verkligen vill ge Saidom all den stjärnglans han förtjänar så vill vi samtidigt nämna vi har fler talangfulla projektledare som jobbar hos oss, både yngre och äldre är 35 år!