Tobias Magnusson är Sustends nya regionchef i Malmö

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag har levt ett lagom långt mellanmjölksliv i södra Sverige där jag under större delen av tiden varit en väldigt glad och tillfreds person. Jag har också jobbat en del varav de senaste fem åren som platschef på Skanska där jag byggt ett par kontorshus.

Vad fick dig att vilja bli en del av Sustend?

Jag sprang in i Saidom Shahgiriev. Eller ja, Saidom sprang in i mig. Under sin löprunda. Jag skulle bara köpa lunch. Han frågade då spontant: Tobbe, ska inte du komma till Sustend? Där och då föddes något som växte och plötsligt kändes väldigt spännande. Det blir en helomvändning från min tid på entreprenadsidan i ett stort bolag till något helt annat. Ett familjärt bolag med god sammanhållning, stor kompetens och härlig framåtanda. Sustend befinner sig i ett expansivt stadium, med fokus på utveckling och tillväxt, och har samtidigt stöttning av en större koncern för att kunna ta sig an de stora elefanterna.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Att få jobba med en massa spännande kollegor och kunder där vi gemensamt driver framgångsrika projekt och ständigt utmanar oss själva. Detta gör vi såklart samtidigt som vi har det väldigt roligt!

Vad gör du helst på fritiden?

Jag älskar att mysa järnet med mina två barn och sambo. Går det att smyga in tv-spel i myset så görs det gärna. Annars lyssnar jag en hel del på musik, ibland spelar jag den själv på instrument och är det tidig morgon eller kväll så springer jag gladeligen en sväng.