Linn Åkesson – vår nya kundkoordinator!

Vad har du gjort innan du kom till oss?

Sedan 2014 har jag startat upp och drivit två olika bolag. Det senaste företaget var i eventbranschen där eventplanering kombinerades med en e-handel med dekorationer och tillbehör till festliga tillfällen.

Vad fick dig att vilja bli en del av Sustend?

Redan när jag läste jobbannonsen fick jag en känsla av att Sustend är en arbetsplats med glädje och positivitet! Detta förstärktes ytterligare efter intervjun och rundvandring i byggnaden. ”Så har det alltid gjorts”, har nog ingen Sustendare någonsin sagt, var en mening från hemsidan som fångade min uppmärksamhet. Då förstod jag att Sustend är ett företag som vågar tänka nytt och testa nya vägar!

Vad har du för förväntningar på framtiden med Sustend?

Jag förväntar mig högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Att få vara en del av en kultur där utveckling främjas, gemenskap värdesätts och där personalen är en självklar tillgång.

Vad gör du helst på fritiden?

Min lediga tid spenderar jag med familj och vänner. Jag trivs bäst i skogen och vid havet, och det är där jag hämtar energi! Jag har ett stort intresse för mat och dryck och experimenterar gärna fram nya rätter och smakkombinationer. Jag njuter dock lika mycket av en trerätters middag som av en falafelrulle.